Facebook вече има технология за четене на мисли

Това ще позволи на компанията да засили присъствието си в Brain Computer Interface сегмента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки антисемитски коментар ще цъде трит автоматично а потребителя блокиран от "изкуствения интелект". Днес това ДИР прави в РЪЧЕН режим с щат от циганета.

защото 90% от изпратените мисли ще са "F... you!" демек - се подразбират...

На първо време - четене на мисли, на второ - вкарване на мисли, на трето - изключване на мислите.

у фейсбук ползвател.

статистика на електромагнитни импулси не означава телепатия

Сякаш чета книга за гадното,виртуално ,скорошно бъдеще на хората . Всякакви опити да се постигне Четене на мисли,клониране трябва да бъде Законово наказвано с най-тежки възможни наказания.

Не се кахъри толкова, за да ти прочетат мислите трябва първо да ги имаш. Ако ги имаше щеше да си разбрал, че за никакво четене на мисли не става дума а за най-грубо улавяне на актичвности в мозъка което когато - ако - заработи ще ти позволи да не ползваш мишка, пръст, клавиатура и т.н. след като се научиш как да го правиш.

Съвсем скоро мисли няма да има. Ще има само базови емоционални състояния, инстинкти и нагони. Четенето и класифицирането им ще бъде улеснено. (Колкото по-малко мислиш, толкова повече съмишленици имаш) Мотото на Фейсбук и Б.Б.! :))))

Отде ви изравят все такива посрани ама вресливи многознайници бе. Какво смислено си направил ти през живота си та се напъваш да даваш оценки на други хора как не мислели та и вонлива политическа агитация не пропускаш да пуснеш. Я марш да миеш улиците като не ставаш за друго.

Имат технология за четене на мисли, а не могат да опазят данните на клиентите си. Странна работа.

Четеш заглавието, после статията и О_О ей

Всичкото това много хубаво, ама някой дава ли си сметка, че този свят е изцяло изграден върху лъжата? Представяте ли си в какво състояние ще изпаднат всички, когато разберат какво наистина мислят другите за тях и когато знаят, че другите са разбрали какво пък те мислят за тях. Как изобщо ще работят политиците като всяка тяхна дума е лъжа? Ще настъпи пълен хаос и светът на човека най-после ще се срути без да изчака угасването на слънцето.

ей това е революция. Така ще победи комунизма, а може и да се окаже че е една много куха лъжа. Освен лични данни, ще има и лични мисли.

То пък едни мисли ...

Едва ли на някого ще се хареса подобна технология. Този свят се крепи на лицемерие

tonk11

Ми да дойдат и да прочетат какво мисля за ФБ

И що им беше? Да ме бяха попитали!