"Фейсбук" обяви резултатите от проверката за координирана външна намеса в платформата

"Искаме да предупредим хората да не правят прибързани изводи без ясни доказателства", заяви ръководителят на политиката по киберсигурност в компанията

Обратно в новината

Коментари - "Фейсбук" обяви резултатите от проверката за координирана външна намеса в платформата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американските идиоти сами се злепоставят един на друг....

ида, да разчистим малко от педерасти!!!! https://www.youtube.com/watch?v=5ZBgx1NeUWg урсуло, глей да си вършиш работата, за която, ние, подчинените на евреите -психопати, които ни грабят, за да получававаш тлъстата си заплата за нищоправене, комсомолка ма дебилата меркел"!!! цензурирай! :-))) # гугъл на обама - мангасара е съ тебе!! :-)))

Рак ли имаш че си толкова злобен?

ида, да разчистим малко от педерасти!!!! https://www.youtube.com/watch?v=5ZBgx1NeUWg

хайде всички на майора! да му напрравим едно яко ебане, за което си мечтае откакто е цензура на педерастите на сорос и неговата платинена колекция от розовобузи, асоциални педерасти.... като гугъл-капчърите...!!! ;. педерасти.. чао, чао https://www.youtube.com/watch?v=azYqJ74jGNk

Руснаците, живеещи в САЩ (вкл. мафиотите) са действително против вандализма около протестите, но това "против" не е организирано, а е спонтанно - по места, в различни градове и т.н. Взимат мерки да си пазят бизнесите и имуществото.

педерасти, с вашето управление е СВЪРШЕНО!!! по-бездарни копелета Света не бе срещал след гръцката, късокрака, космата, безмозъчна "демокрация"... .. да ви давам ли примери с педераското ви лузърство, като берлинското летище? :-)))

Всичките платформи са изцяло подчинени на пропагандата от САЩ и изтриват публикации които разкриват истината.Изтриват ги дори от лаптопа ми,едва успявам да ги прочета

Не може да бъде! Нима искат да кажат, че самички си правят всичко - и руската намеса е американско производство и иранската и китайската и северно-корейската....Ама защо никой не иска да се намеси, просто ако си американец да вземеш да се обидиш...досега си живееха щастливи, че всички искат да им се месят, а сега...на ти!

Китайския президент преди много години каза че е невъзможно Путин да прави толкова много неща и да е виновен за всичко лошо което се случва в света .

Американците накрая ще се ядосат е ще вземат да върнат Аляска на Русия. И да се свършва вече тая руска намеса.

явно си получавал от умрял писмо но е нормално за дебили като теб

С тази всемогъщата руска намеса която била повсеместна се оср...ха навсякъде и эфективно.И външния враг не им трябва. Има ли някой,който им вярва? Губят сила и вдигат врява за компенсация.

ами помним,че 45г. ги громихме и умираха завинаги пък ссср-то си замина а подлогите му още не искат да повярват:)))))))))))