"Фейсбук" работи в условия на война

Компанията е "обсадена" от недоволни инвеститори, правителства и гневни потребители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поддържането на репресивен апарат и огромно количество доносници днес е невъзможно скъпо удоволствие. Една технология струва стотици пъти по-евтино и работи безотказно 24/365. Най-важното е, че самите обекти сами си пишат досиетата с пълна фото, видео, био - информация. В близкото бъдеще акаунт в социална мрежа ще стане задължителен. През него освен всички мултимедии ще се извършва достъп до работно място, покупки, медицински тест, финансови операции. Ще има кредитен рейтин даващ оценка за социалната активност и евентуалната лабилност на обекта спрямо законите, работещ OnLive чрез изкуствен интелект. Добре дошли в бебето (засега) на Матрицата.

Ами като са гофнари как няма всички да са недоволни.... Продадоха се на руснаците и сега ще си сърбат попарката....

Кой на кой се е продал бе тюфлек?

Това жалско скапано недоразумение наричащо се Марк Зукърбърг да вземе да се скрие някъде и да не се показва , рядко може да се срещне толкова много малоумие и идиотизъм събрано в един индивид.

Deus Vult

Фейса трябва да го закрият. Единственото, което прави е да събира информация и да я използва за различни цели - знайни и незнайни

Според мен в бъдеще Фейсбук ще бъде изместен от социална мрежа, която не шпионира потребителите си. Въпрос на време е.

дано. остава обаче въпроса как ще се финансира такава мрежа ако не по схемата на Зук

Deus Vult

Ще има абонамент, най вероятно ще се използва главно от фирми , издания и НПО-та. Съответно ще имаш възможност и за безплатна версия, която ще действа на принципа с рекламите и даване на лична информация. Също е вероятно безплатната версия да е ограничена от към функции

на етап "ще има абонамент" вече изгуби 99% от ползвателите а това което описваш е точно това което е фейса в момента, просто всички попадат в категорията ти с "безплатна версия".

защо така го ядосвате Захаринчо! Той си беше назначен от службите за милиардер - подставено лице на системата за самоследене, самоподслушване и самошпионаж Мутрокнижката, с която службите не само спестиха много пари от техника и служители, ами даже печелят. Я, да го оставите на мира да си гледа семейството с няколко милиарда, какво толкова!

Аз лично не я ползвам тази мрежа и ми е много добре! Клюкарник!

Deus Vult

Като беше на мода си направих профил. Ползвах го докато бях студент, а след това набързо изтрих всички снимки, публикации и лични данни от профила си и сега го ползвам само за улеснена регистрация в други сайтове (почти всички приемат регистрация през ФБ профил)

Ами то е много просто тази социална мрежа спира да се подържа и проблеми няма да има и то както за тях така и за много други ползватели ! И без туи цял ден си губят много хора времето там!

изнасяй се към газа, миризлив еврейн прост... там ше видиш кво е война, боклук еврейски.

Са заплаха Дори да бъдат допуснати САМО ПРИ ЕДИН ЧОВЕК на този Свят.

добра, Дори за Самия монополист.

на Собствени сили.

Трябва да има до Тези Технологии. За целта Всяка държава трябва да си Ги произвежда.

На път съм и аз да се откажа от фейсбук. Не знам още колко ще ми издържат нервите?! Станаха много манипулативни, непрекъснато те заливат с подканяния и информация, която не искам и да зная. Станаха бетер свекърва. Да ме извинят свекървите, то и аз съм такава, но това е изразът де. :)

Всяка марка телефон трябва да има Собствена Операционна Система и просто да Могат да се инсталират приложения с разширения от предишните видове операционни системи. Бъдещето е на програмите платформи за комуникация. Всеки Лаптоп, таблет или смартфон да е И Сървър и Ретранслатор едновременно.

Долно неолиберално копеле Цукерберг, фейсбук, инстаграм и гугъл са творение на американските служби с цел установяване на тотален контрол и манипулиране на психиката на милиони. Рано или късно истината ще лъсне и користните англосаксонски цели ще лъснат пред всички.

Ами във война е Фейсбук! Хилари похарчи 1.4 милиарда за реклами и пак Тръмп я би. Че електората вече има алтернативни източници за информация и елита беснее!

Проблемите на Фейсбук наистина са променената методика на реклами, методите за печалба и управлението на данните, страниците и групите. Едва ли ще се усетят скоро, но дано да не е късно.

Натискат да ги утрепят! Американците масово ги уволняват за “расистки” или Т.н. Hate speech постове във Фейсбук за да ги окажат да го ползват като платформа за политически мнения!

лукав чифут! я кажи сега за кого работиш!

И децата ще станат хора, като фалира тая глупост.

Когато телефоните работят до 1 час в денонощие - тогава.

Косата на зукърбърг завършва много странно отпред. Що крие, че е плешив?

каква компания е това …..един вебсайт който краде и продава личните данни и информация от наивните си потребители и това е цялата има гениална дейност

Сами си намерете грешката: Съоснователят на "УатсАп Ян" Кум

Е какво се чуди тоя като и за кенефа тръгнал трябва да "минавам " през фесбок...

Фацебока последните няколко тримесечия е на загуба. Изглежда балона с милионите фалшиви акаунти почна да се пука. Ако някой случайно не знае - има хора, които генеиррат със скриптове регистрации на несъществуващи потребители и после големи пакети с подобни регистрации се продават на спамери скамер, черно SEO и т.н. Знаменитпсти и политици също имат назначени хора или работят направо сис фирми, които им генерират фалшиви фенове и там също става въпрос за милиони несъществуващи потребители. Отделно акаунтите на реално съществуващи хора от САЩ и Западна Европа практически бездействат, тъй като хората си имат по-важни неща за правене отколкото да киснат часове и да чатят с "приятели", които никога не са виждали и основните реални потребители от мрежата са от Азия и Източна Европа, които не са интересни на рекламодателите.

А иначе цената на простия сайт е по голяма от БВП на Русия хахахахахах или друга държава !!! Докато има шилета ще има и касапи.

Ако Цукърбърг беше обявил от самото начало , че създава “алтернатива” на социалните връзки , а не да създава виртуална реалност на същите, може би сега щеше да има право да обяснява , че “корена на проблема се крие в ниския морал и непрестанните медийни атаки". В този смисъл, последното твърдение е дълбоко неморално.

Че кой ползва фейса. Не е това което беше. В момента не се качва истинско съдържание. От време на време само някоя постна снимка - я за рожден ден, я за дипломиране, я за помен. Това последното особено важи щото не мое да се обадиш на 500 познати и приятели. И групите за вицове у фейса и те са готини и само това.

Началото на края

©∆_∆®™

И аз не хареавам "бисквитки", ама ми ги предлагат безплатно, и едва ли не задължително с чай от "лайка".

Я БИСКВИТКИТЕ ГИ ДРОБИМ СЪС МЛУУУЕКО НА ПРАСЕТО

Ква е тая ФАШШкия на снимката?

Важното , че шефа е от Либералдемократическата партия... може да се наложи да дава стабилна подкрепа при следващите "либерални" избори. Този фейс си е направо партиен орган... не е ли време да пуснем един файсбук и за национал-социалисти примерно.

Има хора само с простотии се занимават,.Държаватата ни се тресе, те се занимават с глупости!

Хайде гасете лампите на тоя Фейсбук вече. Децата по цял ден висят вътре-забили нос в телефона. Гледам ги всеки ден по улиците, в автобуса - зомбирани с телефон в ръка цъкат ли цъкат. Какво ли би станало ако утре изведнъж спре интернета?

Facebook=Apple=NSA

Много плюят руските тролове, ама там си ръсят пропагандата. Във вконтакте не стоят, то там бетер олигофрени, само от азиатската кочина на путлер

Нямам интерес към фейсбук. Обърна се на клюкарница, вече не ми йаре Харесва, омръзна ми да ме следят, фалшиви профили!Е

Този зукабърк не трябва да е на свобода

Пикаят на лощуш, че им дрънчи! Всяко нещо на този свят се ражда, а след време умира или се изражда. Фейсът не е хванал все още бога за шлифера, за радост на оцелелите истински човеци.

... на лопуш ...

" ... най-добрите си и верни служители ..." Служителите и всички видове БИЗНиСМЕНИ и ТАРИКАТИ не могат да бъдат ВЕРНИ! Верни могат да бъдат само БОЙНИТЕ ДРУГАРИ оцелели във ВОЙНА ...

Любо Пенев го е казал... Сами си претоплихте супата

И да ги закрият, все тая, полза от тях никаква.