Коментари - Първи трейлър на новия филм за Джобс (видео) | IT.dir.bg
назад

Първи трейлър на новия филм за Джобс (видео)

Universal Pictures пусна първия тийзър трейлър за новия филм за съоснователя на Apple Стив Джобс.

Обратно в новината

Коментари - Първи трейлър на новия филм за Джобс (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този пич е направил пръв и по най-добрия начин всичко онова, което позоволява на лумпените да са по-мързеливи и по-уродливи от преди :-) - направил е от компа продукт за всички - нарпвил е ОС, какватао прави тази машина използваема - направил е плейърите за музика употребими по уникален начин - направил е смартфон. Всеки, който го ненавижда по някакъв начин, ненавижда човешкото у човека - творчеството!

Да го духа! А, ма той умрял. Еееееее, нищо, другия път.

Ето така се създава "Американската мечта", ако не знаете. Много пропаганда! Добре, че беше комунизма, та да се направят филми за България, за българското, за български владетели, битки и прочие. Кога ще гледате български филм като "Златния век"? Сега само за разни меки китки най-много.

Т.е. пропаганда :-)

В рамките на две години още колко филма ще направят за този кофти човек? Освен да разбереш какъв не трябва да бъдеш не знам какво друго могат да ни покажат. По добре да направят филм за истинския ....Бил Гейтс. Човек с невероятен бизнес нюх и прилични компютърни познания. Човек който прави така че компютрите да изглеждат лесни, наистина полезни и достъпни почти за всеки. Освен това не е наритал отзад най-близките си хора а тъкмо обратното.

Хах, Джобс бил кофти, пък Гейтс - истински. Онзи дето открадна графичния интерфейс от Мак ОС от Епъл, за да направи Бозата си ли е истински, или онзи дето ваксинира деца в Африка, за ограничаване на популацията там? Айде почни да мислиш, пък после пиши тия глупости.

Боза викаш, ама ползваш Windows, както 90% от компютрите по света.

neXus

И двамата са крадците на века. Билл Геят нима не краде от IBM?

Гейтс е имитаторът, копието. Гейтс не е измислил нищо ново, взел го е безплатно и за това е по-евтино. Но далеч по-некадърно при това. Гейтс е имитаторът в това, в което Джобс е геният. Факт. Хронологичен факт. Абсолютно доказан, кристално ясен на сички, освен на теб, факт. А бе като работих няколко години на Мак, след това се наложи да се върнана МС ОС. Няма как да имаш и бегла представа коко кофти се чувствах!! Не от кон на магаре, ами от птица на плужек все едно се качих. Лумпенажа не можеш да го убедиш в хубавото, както прасето не можеш да убедиш, че кочинат аму е най-готината барабар със смрадта.

Изсмукана работа, но зомбитата ще го гледат. Така, че няма страшно.

Е нали вече правиха един филм за човека ? колко филма мислят да правят??????

Интересно в тоя филм, ще разкажат ли как са се перкали с гаджето , дето сега е на неговото място?Явно голяма любов е била щом оня чак дроба си искашае да му дари за да го спаси!!!

Бая голям селяндур си, кофти.

Аз селяндур, че не съм - не съм, но затова пък забелязвам ти си от ония.... различните, пендел скапан!!! :)))