Франция с нови ограничения срещу социалните мрежи

Нов закон насочен срещу речта на омразата притесни онлайн активистите със своя потенциал за въвеждане на цензора

Обратно в новината

Коментари - Франция с нови ограничения срещу социалните мрежи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз от години нямам никакви профили, където и да е. Много ми е спокойно, имам време за софтуерните си проекти, пощата ми не се пълни със всевъзможен спам, пък и никак не ме интересуват закони срещу нещо, дето кат му дръпнеш шалтера и изчезва. На тва му казвам нищоправене. Кога ли ще го проумеете колко ненужни са тия т.нар. социални мрежи... Май никога!

Всъщност поради цензурата в официалните медии, която в пъти надмина тази в бившите социалистически страни, хората са принудени да търсят алтернативна информация. В България по времето на др.Живков това бяха "слуховете", предавани от уста на уста, които се оказваха в 80-90% от случаите верни. Сега има по-модерни методи (интернет, социални мрежи...). Принципът обаче остава същият! Властта иска да има монопол върху информацията, за да може успешно да манипулира масите...

Социализмът и тоталитаризмът се завръщат с бясна скорост! Спете спокойно, деца!

Хайде кажете го НАПРАВО - Политиците НЕ искат НЕДОВОЛНИТЕ да се изказват и трябва да им ЗАПУШИМ УСТИТЕ и едно подобно " законче" им развързва ръцете съвсем удобно !!!! Не е необходимо да се ПРЕСТРУВАТ , че са много загрижени за етноси или цвят - ТРЕПЕРЯТ ЕДИНСТВЕНО за СОБСТВЕНИЯТ СИ КОМФОРТ и някой да не ги свали от пиедестала на който са се ОКУПИРАЛИ , а за тази власт са готови на всякакви МРЪСОТИИ !!! Много по-добре е да се грижат хората да са ДОВОЛНИ и да живеят добре , а НЕ как да ги НАТИСКАТ да "мълчат" , защото бунтове и революции са ставали и когато НЕ е имало интернет !!!!

Se taia

Ало журналистите, пише се цензУра - изкарайте поне начално образование, преди да пишете статии.

Все отнякъде трябва да започне създаването на "Министерството на истината".

Май полека-лека се превръщаме в Европейски Съветски Съюз...