Франция задължи Apple да продава новия си iPhone със слушалки

Промотирането на телефони без слушалки води до налагането на сериозни глоби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събраха се едно чекмедже слушалки вече.Аз съм на Беатс студио и Босе

Ебати и гъзара си.

Следващата стъпка е продажбата на празна кутия, а телефона, зарядното и слушалките ще са аксесоари...

Франция ще задължи апъл да направят спешъл едишион само за мюслита

Проблемът с Епъл са въртелите, които правят. Много качество и много въртели. Който не иска въртели, да не си взема Епъл. Който иска удобство и качество, да си помисли. Телефоните не са ми слабост (имам Нокия с фенерче за 15 евро), но компютър и таблет, ще ме извинявате, от Епъл по-удобни не съм виждал.

Ако имаше въртели нямаше да е такова качеството. Много високо ниво са Епъл, за да ги разберете какво и защо правят. СтиВ Джобс е велик, завеща им 50 години напред успехи.

Какво точно велико "правят" ? Виджети дето ги има от 10 г. в Андроида ? И дето се оплакват хората, че не работят както трябва.

Да всички познаваме потребителите на Айфон ! Кифли,чалгаджии,мутрооганки и мутроганьовци,сноби,псевдополитици и подобни политолози и социолози,криминален контигент и т.н. ! С една дума смет !

уффф, че глъмак!

На там вървят нещата,скоро ще те ти продават кола без врати,защото екстра,както ксероксите,които се продават без капак,капака си отделна цена !? Продават вече дрелки без батерии,защото батерията е с отделна цена !?

Много умен ход от страна на Apple. 5G влиянието върху човешкото тяло трябва да бъде използвано максимално и да съкратим популацията на половина до 2030 ☠️☠️☠️

Който е ползвал айфон повече не иска друг телефон.

Никой не ще да си признае, че се е прекарал с много пари доброволно.

Никой не се е прекарал с Айфон.

Таз странна мисъл, вероятно се е появила в главата ти, благодарение на интерполацията на собствените ти усещания върху всички други хора по света. Мога да те уверя, че грешиш. По същия начин грешиш, както човек, който го е страх от куче, мисли, че всички други ги е страх от кучета.

... екстраполацията...

Потребителите на Епъл са най големите дебили на жалката човешка популация.

Да всички познаваме потребителите на Айфон ! Кифли,чалгаджии,мутрооганки и мутроганьовци,сноби,псевдополитици и подобни политолози и социолози,криминален контигент и т.н. ! С една дума смет !

След подобно изказване бих ти препоръчал да посетиш психолог...

По 250-300 лева има добри телефони... За останалите 1000 ще правя секс...

С Андроид ли са?

Защото ти е секс бе...Пачи крак? Та правителството те ...е.е всеки ден и то напълно безплатно. А и за какъв к.р ти е телефон...да гледаш колко е часа ли?

ТО И КРЕМВИРШИ ПО3 лв/кг ИМА, НО ФИРЕТО Е ПО-ДОБРО

Неоправдано скъпа джаджа.

То е като с колите - по-хубавите струват повече. Няма как да се сравнява Андроид с iOS, затова цената е по-висока.

И какво ти дава иОС ,което не ти го дава Андроид ! Всичко е американска боза !

Предлага се говнофон без екстри. Типично за гнилите ябълки.

Е, това е каквото /уж/ всички искаме...капитализъм с демокрация. Лайнометите да си приказват каквото искат. Говнофоните да си произвеждат и продавт каквото искат. Може би предпочиташ...социализъм / комунизъм/ или каквито и да са други видове диктатури, където каквот ще се произвежда и продава, какво и как ще се говори се определя от партията-майка и правителството-баща. Като последното те лишава дори от нуждата за секс, защото е ебава ежедневно.

Най добрия телефон - айфон

Едва ли някой си взима айфон заради телефонията.

Следващият модел - без екран и батерия. Купуваш си ги отделно.

Не зная каолко е добър айфона, тъй като избягвам да го използвам.

Исках да кажа "Колко".

Някой запита ли се защо iPhone 12 трябва да се употребява само със слушалки? Защото докато нормален телефон има мощност до 2 W, iPhone 12 е със 5G и сумарната мощност на многото насочени в различни посоки 5G антени може да достигне 20 W .... Само един пълен идиот може да постави този 5G телефон до ухото си и до мозъка си, а ползването на 5G телефон от малки деца е престъпление. Ако искате да ползвате 5G телефон - трябва да го ползвате само със слушалки!

Най-тъжното е, че 5G няма да избие тия, дето си мислят, че 5G ще ги избие...

Телефоните излъчвали ВАТОВЕ мощност ? И двама идиота дето си вярват един на друг. Телефоните излъчват МИЛИВАТИ.

Опа, откриха нов тип радиовълни-МИЛИВАТИ Да ви имам техническата грамотност, СПЕЦИАЛИСТИ

Следващия модел ще го продават в Икеа. За сглобяването ще се доплаща. Както и за торбичка.

Един телефон, колкото е по-скъп, собственикът му е пропорционално толкова тъп, ако тряба да доплаща за нормална функционалност.

А България задължи - да го продават с предплатена карта ....

Не и съмнявам , че ще им продадат.

Някой знае ли защо след като въведоха USB C и всички ги последваха и си смениха зарядните с този стандарт Апъл пак се връщат на Lightning стандарта?

Никога не са въвеждали USB C стандарта на телефоните си ! Кабела е USB C към Lightning и е такъв от предното поколение.

Използвам айфон, смятах да го подменя с минито, но няма да го направя. Не съм овца.

Смених стария SE (2016) с новия SE (2020 и чип iPhone 11). Тук ме дразнеше, че и слушалките използват същия изход. Но като чета какви тъпотии са спретнали с новия, мисля, че с този ще приключи iPhone одисеята ми.

браво... само с глоби ще ги оправите

Айхан 13 ще се продава без слушалки, зарядно и айфон, само кутия, другото отделно

От как има безжични слушалки никога не съм ползвал фабричните слушалки на Апъл, защото не обичам жици. Освен това цената на новия Про макс е със 50£/$ по-ниска 1199 срещу 1249 така че разликата е достатъчна да си купиш слушалки, ако толкова много искаш с кабел...

Никога до сега не съм купувал айфон заради това че няма меню на кирилица. Не че не знам езици, но лично за мен въпроса е принципен. А пък в този вариант шанса става нулев. Телефон без зарядно, все едно да ти продават нова кола без гуми.

Е те ти я продават без стелки

Ха, вярно няма. Аз използвам на английски и никога не бях гледала, но да, няма. Което е странно, като се продава в България, не трябва ли да има такова изискване?

Епъл държат на качеството, а един превод изисква много повече внимание, от това, което му отделят в Андроид; там преводът е потресаващ.

Малка страна сме и няма на български. Но Македония е "Голяма " страна и на "македонски" има. Но да не си помислите, че има нещо общо с политиката.

Пълни глупости аз си купих IPONE 11 от италияи И има всички акесоари

има на 11 идиот тука пише за 12 къпи си го него и тогава пиши....

искат да продават телефон без зарядно??? това някаква шега ли е? хаха то затова продажбите им се сриват надолу

те станаха $2-трилионна компания точно заради сриващи се продажби ще знаеш ...

Реално погледнато е напълно излишно. Вкъщи примерно има 5-6 зарядни, които не ги ползваме, от стари и нови телефони, от таблет, а и навсякъде има usb-ta, в които можеш да пъхнеш кабел да се зарежда. Май само в пералнята не може.

Имам пералня с USB...

така е за малките батерийки на Айфоните, моята батерия е 5000МАч и е с бързо зареждане, ако ползвам нормално зарядно през USB ще трябва да го чакам 3-4 часа сигурно, ама така е със старите технологии е лесно

Идеята е че всеки телефон идва с по-голяма батерия и по-бързо зареждане, което изисква ново технологично или поне по-мощно зарядно. Я вземи едно старо зарядно 500mA и си зареди новия телефон. Ще чакаш 5-6 часа.

Съветвам те тази "свирка", с бързозарядната 5Ач-ова батерия, да я ползваш с каска!

това ми е втората такава "свирка" и нямам никви проблеми, не ми трябва каска, ама гледам всички с айфони вървят и с един powerbank комплект, че нещо контактите вече не стигат от зареждащи се айфони

I-боклук 13 ще се продова без дисплей! Който иска да види нещо да си го купи отделно!

...или само дисплей без платката с модули.

Затова никога няма да си купя АЙ боклук

Никой не те кара!

Ползвай си Андроид безмислисиците, гроздето е кисело...

Колко са кисели некви 2000 лева бе смешко, ти въобще виждал ли си скъп телефон?

Само идиоти купуват стоки от мошеници, които се бъзикат с тях