Коментари - Uber спира услугата си UberPop във Франция | IT.dir.bg
назад

Uber спира услугата си UberPop във Франция

Компанията за "граждански таксита" Uber реши временно да спре спорната си услуга UberPOP във Франция, съобщи говорителят ѝ Грегоар Коп.

Обратно в новината

Коментари - Uber спира услугата си UberPop във Франция | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

8w4bgzgaue дава 10лева еднократна промоция

Един лиценз за такси в Париж достига 200.000 €. Освен това се карат и курсове за тапия . И нещеш ли Американците исват с Юбер Амазон и компания и обръщат всичко наопаки и не плащат никъде нищо ! Да го д..т бедните държави

От къде на къде някой ще ти казва кой да качваш в колата си и в коя кола да се качваш? Абсолютно погазване на фундаментални човешки права - свобода, избор и т.н. Другото е робовладелство.

Да. Но, ако един плаща данъци и акцизи и извършва същата услуга, а друг не - то тогава са интереси. Иначе Юбер внесе качество в таксиметровите услуги в България...и по-ниски цени.

Ами тогава защо да има и ХЕИ!? Дай всеки да си яде където иска, каквото иска, не е ли същото? Регулациите са се въвеждани с векове и има защо- не само заради парите, ами заради качеството на услугата, сигурност и т.н. Убер не са открили топлата вода с предлагани качествени услуги!

И какво правим сега? Това беше последната ми надежда да кача маце в таралясника си...