Футуристичните оръжия на непризнатия гений Герман Коробов

Автоматите на конструктора не са приети на въоръжение, но мнозина считат, че са изпреварили времето си

Обратно в новината

Коментари - Футуристичните оръжия на непризнатия гений Герман Коробов | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за това ги бива руские орки. Да копаят газ, петрол и руда. Да я продават на съседите си. С парите от продажбата да правят оръжия и да ги използват срещу съседите си. МОРДОР

За разлика от америслямците, които са топ износител на оръжие и с най-голям "отбранителен" бюджет в света (с пъти!), въпреки че никога не са водили война на своя територия. И даже не се притесняват да продават на държави като саудитите например, въпреки всичките напъни на америслямците да се изкарват "пазители на ценностите на свободата и демокрацията".

Като си почнал с опрделенията...кажи българите за какво ги бива..за другите разбрах че за нищо не стават.ебаси злобарщината и байганьовщината...

Истината е че руснаците най мразят руснаци! В случая са заложил на немското копие!!!!!!!!!

прабаба ти от компютър! Детайлите са съвсем различни на брой, габарити и функционалност!

Мдааа, а защо казваме че Альоша в Пловдив, както и оня отгоре на МОЧА държат Шмайзер?

Защото са трофейни. Нищо по-добро да покажеш на враговете си какво ги чака от това да ги биеш със собствените им оръжия. Прави сметка на германците какво им е като ги гледат тези шмайзери.

Нещо бъркаш "щатите"! Альошата не държи Шмайзер, а Шпагин, което си е легендарно руско оръжие от ВСВ... Явно нищо не ти е ясно, така че по-добре не се излагай!

държат шмайзер хехехех, ай де бе сериозно шмайзер с кръгла кутия за патрони??

Напишете за възможностите на новите Ту-160М! Доста интересни неща има!

Всички новини за руснаци са свързани с това как да се убиват хора

Всички свързани новини с американците са за това как убиват хора. Или как окупират някоя държава за да и откраднат природните ресурси.

много по Здрави НАТОвски да пратиш от нас, българите, на Маша Захарова, Моника Станишева и Пригожина.

Такае Гогинка... Нищо ново около педеРашките. Трябва да си изсмукваш от пръстите тъпотии... Че барем има кликове.

Поредната руска пропаганда, доставена до дира с любезното съдействие на другаря Гогов - (дано са му подхвърлили някоя копейка - иначе е глупак)! Това по принцип си е вътрешна пропаганда, чиято цел е с повдигане на самочувствието - не дай си боже руснаците да се усетят колко зле живеят! Тях ако ги слушаш - те руснаците всичко били открили - ама видите ли лошият Запад не го бил признават (за тези които не знаят - Запада е лош от времето на Перът Велики). Истината е, че те всъщност са способни хора, обаче по принцип успяват чак като забегнат на Запад. И Зворыкин (един от откривателите на телевизора), И Сикорски (хеликоптерите) И Джордж Гамоу (Георгий Гамов - успял хем да разгадае ДНК, хем да създаде един от първите компютри, хем се е разписал и в астрофизиката) - всички те са успели чак когато са се отзовали именно в тоя загниващ Запад А Туполев и Корольов не са имали шанса да се измъкнат от Русията и затова са творили от затвора

Разбира се, че е пропаганда! Всички 140 милиона руснаци влизат в дир-а, за да четат на български и да си повдигат самочувствието! Ама дали си идиот!?! Виж, твоят пост си е пропаганда наистина, дори не се опитваш да го прикриеш...

"стрелба със "замръзнало" оръжие, стрелба с горещо оръжие, потапяне в блатна кал и стрелба със "замърсено" оръжие." Айде бе! Нищо от това не може да прави калашника. Макс на 2 изстрел е засекъл. Хората правят тестове и ги публикуват. Не можете вече да излъжете малките деца.

Ти явно не си барал истински калашник ИЛИ ако си значи е бил за брак...

у....й то си има клипове в тубата бе ...кир...так...и са правени от американци не от руснаци дори.... има дори проверка на мита че може да пробие релса ....да може но при определени условия..има си видеа... папагал ...

Липсвали са им глупакоустойчивост на конструкциите. Четох спомени на ветеран, който се изказваше за немските танкове (противниковите) - тихи, не се чуват, изведнъж на 50-100 от теб се появява танк (това е малко разстояние на война). Докато руските танкове - ехе, чуват се от километри.

пак не си разбрал - при братята православни христиане - русите , нема лабаво - това че танковете са били шумни и са се чували от километри е стратегически ход- да плашат врагЪт !!! Е на кой спИчели 2рата - безшумните дойчовци или руската мечка ? Скивали ко стаа ?

германските танкове са били САМО БЕНЗИНОВИ. Затова са били "безшумни". Германия е добивала 4,7 млн. горива от ГЕРМАНСКИ ВЪГЛИЩА и 1 млн.т. суров петрол от Плоещ. ВСИЧКАТА НАФТА е била използвана за ПОДВОДНИЦИТЕ. ВСВ се води в океаните а не при колхозниците. Метала използван за подводниците е ПОВЕЧЕ ОТ ТОНАЖА НА ВСИЧКИ ГЕРМАНСКИ ТАНКОВЕ ПРОИЗВЕДЕНИ през войната.