Коментари - Гъвкавите смартфони стават масови до 5 години | IT.dir.bg
назад

Гъвкавите смартфони стават масови до 5 години

Съвсем скоро ще се появят първите гъвкави смартфони, които обещават истинска нечупливост, благодарение на новите си екрани.

Обратно в новината

Коментари - Гъвкавите смартфони стават масови до 5 години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е чист маркетинг купувайте новото щото е по здраво,модерно,бързо и тн. В същност технологията е стара но се разработва с бавни пазарни темпове за да имат печалба голямите риби. Преди имах 3д телефон беше страхотен почти холограмни изображения вадеше и то без очила но излязоха няколко модела и ги спряха мисля защото изпревариха времето си

И какъв е бил този телефон, който си имал?

До гост телефона беше sharp

Колко процента не му стигаше за да е холограмен?

До 30 60 -80% Но тези 20% - 40% бяха супер където и да го покажа се цепат. много хора и днес немогат да повярваг на 3д без очила че може да се гледа а аз го купих преди 5-6 г. 3д снимките и клиповете са уникални но като телефонен апарат е пълен боклук. А на LG модела беше също супер но изчезна от пазара много бързо аз си мислех за следващото им поколение а те изобщо изчезнаха за около година и си взех шарпа.

по-интересния въпрос е: Искаме ли ний гъвкави телефони? Да ти е гъвкав телефона не е 100% само за добро. Фащал съм такива на техно изложения. Гъне ти се като лист хартия в ръката, секи път като го пипнеш с пръст. И прозрачни съм виждал, постоянно неволно се мъчиш да го сложиш над нещо едноцветно, че нищо не се вижда ... както и да е, се пак нека прогреса си върви. нека пуснат продукт на пазара пък тогава ше му мислим кой ше доминира 2026

Мек телефон едва ли има бъдеще наистина. Но гъвкав дисплей би могъл да има, примерно телефон който се сгъва одве и остава с дисплей от двете страни, а като се разгъне имаш два пъти по-голям дисплей. Или три пъти или колкото там пъти докарат хармониката... :).