Коментари - Китай модифицира човешки ембриони | IT.dir.bg
назад

Китай модифицира човешки ембриони

Екип от китайски учени е използвал технологията CRISPR/Cas за създаването на човешки ембриони, които да са резистентни към ХИВ.

Обратно в новината

Коментари - Китай модифицира човешки ембриони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще стане интересно, когато някой създаде възможност за предпазване от ядрена радиация. Тогава доста бомби ще се изсипят върху незащитените...

Ами ще изпреварят тези дето бият главата в земята в религиозен напън - много от тях и не знаейки точно в името на баш коя религия. В еволюцията никой не чака изостаналите. Предполагам едно от първите козметични приложения на тия модификации при китайците ще касае монголоидния ген или каквото там е....

И викаш, ще станат арийци... новините в дир-а наистина насърчават sci fi фантазьорите.

Комунисти богоборници демонстриращи гордост и глупост. Независимо от това че престъпници в бели престилки наричат жив човек ембрион, не обезличава техните престъпления пред Творецът. Творецът е казал че човек и всеки друг жив организъм при полово размножаване, започва своят живот след сливане на мъжката и женската полови клетки. Безумната теория на еволюцията ражда престъпници и е причина за много тежки престъпления през съвременната човешка история.

Мамо, мамо, никнат ми гърди! Дреме ми на к.ра, дечко?

статията е глупава и глупаво преведена.ако материялите струват 60 $ то апаратите струват 600 000 а know-how-то 6 000 000 иначе баи киро там,дето си прави ракията може да си модифицира гени докато си вари ракията

Българските учени трябва да насочат усилията си към модифициране на тиквения ген. Защото фактите в досегашната история показват, че от нашите тикви нищо не става.

И да ги модифицират, китайците пак ще си останат грозни с плоски глави!

че те китайците и сега изглеждат като модифицирани....

Самите китайци са модифицирани зомбита. Майстори са на тарикатлъците и симулациите. От там идва лафа номера на китайката. Тъй ще те изработят, че ще се чудите откъде ви е дошло.

Това лудите умора нямат ...... не пипайте това ,което не сте създали.

Те щото хората не модифицират организми, от когато се помнят. Нито един от хибридите, които ядем, не съществува в природата, нито породите кучета, с които се разхождаме, и т.н.

Има лека разлика - в единия случай говорим за кръстоски.