Коментари - Геоинженерството през 2024: В ход са три експеримента за промяна на климата | IT.dir.bg
назад

Геоинженерството през 2024: В ход са три експеримента за промяна на климата

Тестват се системи за промяна на състава на океанската вода и на аерозоли, за намаляване на количеството слънчева светлина

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Геоинженерството през 2024: В ход са три експеримента за промяна на климата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да садим дървета. Където има дървета, слънцето произвежда хранителни вещества чрез фотосинтеза вместо горещини. В един район, който е без дървета, температурата е с няколко градуса по-висока, сравнено с там, където има дървета. Факт. Обезлесяването е причина за покачването на температурите. Дори в един селски двор става гущерняк, когато отсекат дори само едно дърво!

Мммм.. Най сетне!

Искат да ни напръскат с джендърски дъжд, за да ни заличат историята ! Искат да ни взземат ДНК-то ! НЕ на Сорос ! Долу рептилите ! Не на ваксините ! Само белина и сръбска музика !

Джена или смърт бе, каква сръбска музика?!?!?!

Знаех си ! Пръскат ни от самолетите с джендър частици ! А аз после се чудя защо ве се заглеждам по мъже ! САЩ, сорос и рептилите са виновни ! П.С някой да знае телефона на Цончо ? Той ми е много симпатичен.

Вашата секта подкрепя гей парадите. Даже имахте гей партия ДЕОС в състава си. Вие се подигравахте на конспиративни теории като кемтрейлс, чипирането, педо и сатанинските мрежи сред елита. Всичко в крайна сметка се оказа истина.

Ама нали точно тва казвам, всичко е вярно ! даже и земята е плоска ! усещам че си голям сладур, тва сигурно е от онва дето ни пръскат от самолетите, но все пак ще ми дадеш ли номера си ? Муцки от мен :)

Това "затъмняване на Слънцето", предлагано от Сатанистите на Сорос (СС-групичката), по идея от филма "Матрицата" ли са го заимствали? А резултатът, показан в същия филм, дали са го забелязали?... Дебили!

Облаците също затъмняват Слънцето. НЕ на облаците!!!

ЗападнаЛАта, част от човечеството наистина е обладана от безумие. Факт.

И само тя е загрижена за живота на Земята.