Германия забрани Waze

Причината е показването на полицейските радари

Обратно в новината

Коментари - Германия забрани Waze | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От всичко става ясно , че има "забрана " , но тя не е "забраняваща " , а само ПОЖЕЛАТЕЛНА !

Тази новина май е от хибридните фейкове на тролската фабрика.

Да питам а заводската навигацията в колата ще ми я вземат ли? Щото тя фабрично е с тези точки в нея

Ех, българинът пак се изказа, че немската полиция правят "глупости". Еми, карайте си с 200 по селата и убивайте деца, бе разбирачи. Просто в Германия такива като вас не искат. .

Като гледам искат само децата да бъдат "осиновени" от правилните хора. Също така харесват ислямски диваци канибали (това за канибализма го има документирано, сами са хвалеха).

Не, и те не ги харесват тия и мърморят под сурдинка. Ама кажат ли нещо на висок глас и веднага ще се намери някой да ги заклейми като нацисти. Нека си признаем - представата на болшинството хора за германците е, че са или абсолютни "либерасти" или крайни нацисти. Или пък пенсионери туристи, но това не изключва първите две. Нормални германци в представите на народо-населението няма.

явно нямаш кола и не си излизал от руското селище на Камчия.

Да, те щото полицаите в Германия (където живея от годинки) си нямат друга работа а ще спират за да гледат на някой телефона или мултимедията. Поредната бюрократщина и пълна простотия. Супер трудно доказуемо е. Най-малкото ако телефона е заключен, нямат право да го пипат без съдебна заповед. Проблема с агресивните шофьори и бързаците могат да го решат със сигурност по по-интелигентен начин. Поправките с увеличението на глобите са един начин. Waze е хубав ап заради трафика и всякакви съобщения свързани с него.

в Германия и те пословично известни с подобни глупости, както и с много положителни неща. Ясно е, че няма как на 100% да предотвратят предупреждение от пътник (а вероятно и използването от самия шофьор). Вероятно разчитат на немското послушание и стриктно изпълнение на забраните

Не ми е ясно как ще разберат дали го ползвам? Докато спирам и го затварям.

На баба им хвърчилото

Същата услуга я има и в google maps

Но е далеч от истината. Урйз е супер

е то и собственика един и същ... някак нормално е да споделят информация :)

Не само нашите законотворци са тъпи. Това си е като светлина в тунела...

Всеки Бай Ганьо мисли като себе - как да заобиколи правилата. Точно затова сме на това дередже ( псевдо тарикати в края на цивилизацията)

Явно си от тези мазохисти които обичат да им го наби*ват така че да не могат да мръднат , и колкото повече влиза толкова повече се радват. Народът го е казал - прост народ - слаба държава.

¯\_(ツ)_/¯

Тогава се махай от държавата, за да се заздрави малко

Малко ми прилича на Български закон, дето така се доказва, че всеки може да си тълкува както иска. Пътникът може да има иснталиран, да не е изключен, ама да не казва - ще записват видео и аудио в колата дали е казал ли?

не говорете по телефона, не използвайте cell phone, не снимайте в тоалетната или местата за събличане, сауни и прочие, но ...кой ги спазва. Една на мен ми направи забележка и сочеше надписа, но за съжаление нямаше друг човек да говори в момента по телефона, за да й докажа, че не съм САМО АЗ.