Германия забрани Waze

Причината е показването на полицейските радари

Обратно в новината

Коментари - Германия забрани Waze | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко ми прилича на Български закон, дето така се доказва, че всеки може да си тълкува както иска. Пътникът може да има иснталиран, да не е изключен, ама да не казва - ще записват видео и аудио в колата дали е казал ли?

Всеки Бай Ганьо мисли като себе - как да заобиколи правилата. Точно затова сме на това дередже ( псевдо тарикати в края на цивилизацията)

Не само нашите законотворци са тъпи. Това си е като светлина в тунела...

Същата услуга я има и в google maps

На баба им хвърчилото

Но е далеч от истината. Урйз е супер

Не ми е ясно как ще разберат дали го ползвам? Докато спирам и го затварям.

в Германия и те пословично известни с подобни глупости, както и с много положителни неща. Ясно е, че няма как на 100% да предотвратят предупреждение от пътник (а вероятно и използването от самия шофьор). Вероятно разчитат на немското послушание и стриктно изпълнение на забраните

Да, те щото полицаите в Германия (където живея от годинки) си нямат друга работа а ще спират за да гледат на някой телефона или мултимедията. Поредната бюрократщина и пълна простотия. Супер трудно доказуемо е. Най-малкото ако телефона е заключен, нямат право да го пипат без съдебна заповед. Проблема с агресивните шофьори и бързаците могат да го решат със сигурност по по-интелигентен начин. Поправките с увеличението на глобите са един начин. Waze е хубав ап заради трафика и всякакви съобщения свързани с него.

Явно си от тези мазохисти които обичат да им го наби*ват така че да не могат да мръднат , и колкото повече влиза толкова повече се радват. Народът го е казал - прост народ - слаба държава.

Ех, българинът пак се изказа, че немската полиция правят "глупости". Еми, карайте си с 200 по селата и убивайте деца, бе разбирачи. Просто в Германия такива като вас не искат. .

Тогава се махай от държавата, за да се заздрави малко

Като гледам искат само децата да бъдат "осиновени" от правилните хора. Също така харесват ислямски диваци канибали (това за канибализма го има документирано, сами са хвалеха).

явно нямаш кола и не си излизал от руското селище на Камчия.

Да питам а заводската навигацията в колата ще ми я вземат ли? Щото тя фабрично е с тези точки в нея

не говорете по телефона, не използвайте cell phone, не снимайте в тоалетната или местата за събличане, сауни и прочие, но ...кой ги спазва. Една на мен ми направи забележка и сочеше надписа, но за съжаление нямаше друг човек да говори в момента по телефона, за да й докажа, че не съм САМО АЗ.

Не, и те не ги харесват тия и мърморят под сурдинка. Ама кажат ли нещо на висок глас и веднага ще се намери някой да ги заклейми като нацисти. Нека си признаем - представата на болшинството хора за германците е, че са или абсолютни "либерасти" или крайни нацисти. Или пък пенсионери туристи, но това не изключва първите две. Нормални германци в представите на народо-населението няма.

е то и собственика един и същ... някак нормално е да споделят информация :)

Тази новина май е от хибридните фейкове на тролската фабрика.

От всичко става ясно , че има "забрана " , но тя не е "забраняваща " , а само ПОЖЕЛАТЕЛНА !