17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сичко обичат да откриват най-първи ...

Ама българите тоя ген го имат два пъти - те са свят народ, най-интелигентния в света. Защитени са на 100%. И половина! И неа да даде да го чипосат с ваксините! И никъв ковид и секви други измилесни пландемии и вироси не моат го уплашат. И ванга така каза!

Гена се казва - мозък. Ако го имаш няма да се подлъжеш на тоя маскарад. Холивуд е по новините, всички са актьори и то безмозъчни и безчовечни.

то ако си втори вече не е откритие!

Пример за носител на такъв ген е Костя

Гьобелс се върти в гроба от яд! Учениците му го надминаха мнооого.

ОЩЕ НЕ Е ОТКРИТ САМИЯТ ВИРУС, НАД 200 НАУ,ЧНИ ИНСТИТУТА И ЛАБОРАТОРИИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ПОТВЪРДИХА, ЧЕ КОВИДА НЕ Е ОТКРИТ И ИЗСЛЕДВАН! ОБАЧЕ! ДЖАПАНКИТЕ ОТКРИХА ГЕН, КОЙТО ПАЗИ ОТ...НЕЩОТО ДЕТО ОЩЕ НЕ Е ОТКРИТО! ТОВА НАДМИНАВА ДОРИ МАЛОУМИЕТО С АНТИГЕННИТЕ ТЕСТОВЕ!

Сега всички на генна терапия ли?

Акъл се нарича и не вирее у германия.

Тук има един виц. Германеца си пуска рано сутрин телевизора, за да види какво мисли. Покрай ковида така промиха мисленето на всички, че си е направо антиутопия.

Тук с ковид мерките постигнаха 68+ хиляди повече починали в България. Днес пуснах сигнал до прокуратурата срещу тях, като казах, че ги считам за убийци. С пуснати факти, статистики, закони от конституцията и така нататък. Бе толкова дълго, че не го прие на формата на прокуратурата и трябваше да го пусна по друг начин.

Генът се нарича под 60 години и здрави хора...

Доц. Христо Хинков 01.07.2021 "България е с 6 години по-малък показател отколкото ЕС и на последно място в ЕС по очаквана продължителност на живота за последните 7 години. Още по-тревожно е, че годините на живо в здраве са по-малко от средните в ЕС – нашият живот е болен." "166 050 души общо са починали от коронавирус. 78% от всички починали са между 60 и 89 години, това е и рисковата група."

И да не са с наднормено тегло, че от самото начало за съобщавани ранно починали, почти всички бяха такива. Те тези са си рискова група и без ковида.

Генът се казва Путин. За ТТ в края на името може и да са познали.

Удобен предлог да съберат ДНК от народонаселението и да го вкарат в база данни и в чипа който скоро ще ни имплантират