Германското мобилно приложение за проследяване на COVID премина в "спящ режим"

От стартирането му на 16 юни 2020 г. е било изтеглено над 48 милиона пъти, а до 35 милиона от тях са го използвали активно

Обратно в новината

Коментари - Германското мобилно приложение за проследяване на COVID премина в "спящ режим" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трудно ми е да повярвам до какъв масов идиотизъм се достигна ! Кога ще бъдат съдени за престъпления срещу човечеството престъпниците създали и раздухвали пЛандемията по света ?!!

6 000 000....Жертви починали от КОВИД-19......стотици милиони с сериозни здравословни проблеми....след ваксиниране..... с ваксини без необходимите клинични изпитания ......милиарди загуби......икономическ стрес..... ЩЕ ИМА ЛИ МЕЖДУНАРОДЕН СЬД ЗА ПОРЬЧИТЕЛИТЕ И ИЗПЬЛНИТЕЛИТЕ,ПРИВИКВАНЕ НА ПОСЛАННИЦИ......АЛОООО ЕС-ЕП ОТИ МЬЛЧИТЕ БЕ 6 МИЛИОНА ЖЕРТВИ ЗА 3 ГОДИНИ- ГЕНОЦИД....ИЛИ С КОМПРОМАТИ И ТЛЬСТИ ПАЧКИ ВИ УДАРИХА СПИРАЧКИ....

Путин го приспа за няколко дена ....

Милиони идиоти, дебили, роби, овце швабски.

Дано не свършва скоро войната в Украйна. Че пак от гестапо ще върнат "вируса"! ("вашият IP е блокиран" - това ли са изискванията вече на Министерството на Истината?)

И мен ме блокираха, оттогава съм с VPN, сега и да се насерат, не могат, просто сменям "мястото", откъдето влизам :)

С нереално IP съм. Явно са блокирали доставчика ми на НЕТ...

Няма подобно безумие ... Още по-голямо е, че толкова хора доброволно са си го изтеглили и са се подлагали на него. Сигурно има и такива, на които ще им липсва.

Можете ли да обясните защо е безумие или просто си лаете? Германците положиха огромни усилия да гарантират анонимността на потребителите. Кодът е отворен и достъпен. Приложението обменя анонимни токени. Какво точно ви смущава?

немците са "хората", сред които се е "разпространил" фашизма ...

без тази война още щяхме да носим унизителни парцали на лицата си и още щяха да ни държат заключени

ваПцинирвайте се, ей, че умират приложенията !

ама службите не спят.

И без газ зимата. Като не могат да се къпят и са на студено им остава само да спят.

Като утрепят някой КИТАЕЦ в ТЪМНОТО, ИЗЧЕЗВАТ всякакви КОВОНА- вируси.. А също и като ЗАПАЛЯТ китайски ресторант или китайски магазин, в ТЪМНОТО, ИЗЧЕЗВАТ всякакви КОВОНА- вируси.. И ще има Пари и Работа за БЪЛГАРСКИТЕ ресторанти и магазини..

E, kak, бе. Онзи мургавият, шефът на СЗО каза, че новата пандемия чукала на вратата. 900 и кусур нови вируса били открити. И призова, държавите да се вкарат в ред...онзи ред. Кой знае какво ни чака тази зима

"спящ режим" За заспали хора.............

Изтеглено от милиони дебили, които искат да бъдат следени!

Можете ли да дадете конкретни доказателства за твърденията си или просто си лаете? Германците положиха огромни усилия да гарантират анонимността на потребителите. Кодът е отворен и достъпен. Приложението обменя анонимни токени. Какво точно ви смущава?

Как сте ваксинирани ,живи ли сте ?

Тайните служби имат данните на милиони и не спят ;)

Ковидът всъщност върлува и сега но е много омекнал вариант. Подобен на настинка. Три дни боли в гърлото после може да ви втриса малко и да ви заболят мускулите. След което сополи и кашлица - влажна рядка кашлица и това е. След една седмица отминава. Това е Ковид днес. Всъщност коронавируси е имало винаги и предизвикват настинка но този беше модифициран но прескачайки от човек на човек беше "опитомен". Много хора загубиха живота си от заболяването. Някои пък от така наречените "ваксини".

Пропускаш намесата на болниците с неправилно лечение1 Там също много хора умряха. Имаше европейска статистика за извънредната смъртност. Спрямоо нея, България има отрицателен прираст. За мен причината е превишената смъртност по болниците.

Минал си покрай интелектуалец палячо. С фалшиви тестове грипа беше представен за ковид, никакво опитомяване няма.

Ваксинираните с файзер ще останат в историята като най-големите тъпаци стъпвали някога на тая планета.

Не се дуй. Може да сме ти спасили живота. Или този на някой скъп по- въ!растен роднина. Такива като теб ми изпращаха дузини измишльотини на месец. Трябваше дълбоката държава да ни е овладява някъде преди 2 години макс. Ако и ти си го правил нали знаеш- посипи си главата с пепел.

Тя дълбоката държава отдавна те е овладяла бе умнико - ако не вярваш не мене това го казва Тръмп, и всеки с малко мозък в главата го вижда само вие дебилите блеете още и живеете в измисления си свят.

Ахкайти охкайти българи за западналия инцест. Страшна нувина