Коментари - Най-изгодните геймърски лаптопи (част 2) | IT.dir.bg
назад

Най-изгодните геймърски лаптопи (част 2)

След като преди седмица ви запознахме с най-изгодните геймърски лаптопи с 15,6-инчови екрани е време да видим кои са топ предложенията с 17.3-инчови дисплеи.

Обратно в новината

Коментари - Най-изгодните геймърски лаптопи (част 2) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Геймърски лаптоп"?!?... ... няма такова животно!

Т'ва геймърки лаптоп не го разбирам?! Кой си купува такава хуйня и за какво му е?! В смисъл ако си фен на енгри бърдс, общо взето т'ва мое да джиткаш на екрани до 17 инча, за к'вото ти е лаптоп, като и телефон ти върши работа. Иначе за к'во ти е да си мобилен, като ти трЕбе приличен екран?!

Това като порше каен ем порше ем джжип

Тъй де... То и БМВ 7-цата е сащия баклук. Уж жип, а в калта на планината боксува.... или буксува беше... все едно.

+1 Заблудата на потребителите е достойна за Гинес. Вместо да вземат1 една конзола и един евтин компютър/лаптоп.... същите купуват айфони и галаксита за по 2000 лв. за да играят игри "джъмп&рън", вместо да вземат една плейстейшън вита...

Можеш лесно да го разбереш -има и такива, които са заблудени ... има и такива, на които им върши работа - ама не искаш ... щот си тъп и си мислиш, че си най-умен :)

Имам чувството, че автора е около година назад във времето в главата си, а тази "класация цели, да продаде вече залежаващите и силно надценени щайги от рафтовете на родните бакалии.

Cyce

Гогов, ако има "тротлинг", охлаждането няма как да е за похвала - написал си я 5 пъти тая глупост.

Гогов е всепризнат смешник! Чета статиите му като в. Стършел...

Само, като прочета името Асус и Есър и спирам до там. Най-греещото елктронно нещо, което някога съм имал бе Есърски лаптоп. А най-забиващото и чупещо се нещо бе служебния ми Асуски лаптоп. Но всичко е в миналото. Сега с маериканските марки - проблеми НИХТ!

Чувал ли си, че на тая Земя има точно 3-4 фирми, които произвеждат лаптопи? Там Dell, HP са фирми за печатане на етикети ;)

"Моделите в класацията ни са перфектният избор за геймърите с по-ограничен бюджет, които искат да играят всички съвременни заглавия" С бюджет от 2400 лева (като Ейсъра примерно) перфектният избор е еидн десктоп, който превъзхожда по производителност всички изброени + един нетбук, който е много по-преносим.

Изпята работа са настолките, мобилност и производителност в едно - това иска народът!

Народът иска едно от три неща: - евтинко и що годе читаво (най-много се продават ниския клас лаптопи) - портативно (телефони, таблети, хромбуци, нетбуци) - производително, но немобилно (десктопи, конзоли) Нито едно от изброените не съчетават мобилност + производителност в едно. Хай-енд лаптопите са сигурно 0.01% от пазарния дял.

А колко струва един приличен дисплей в допълнение към чудесния ти десктоп? А екранът на нетбука със сигурност ще е боклук.

Cyce

24 инча - около 400 лева, освен ако не питаш за 17ка като на лаптоп ;)

Десктопа мога да го вържа към телевизора и екрана ще ми е хем без пари, хем ще си гледам филми удобно. Но и 1000 лева да дам за отделен дисплей ще е изгодно, защото със здраве ще си го ползвам десетина години. А когато батерията на лаптопа ти почне да сдава и мобилният ти процесор почне да бави ще си смениш лаптопа, хвърляйки работещи компоненти със все застаряващите. И така през 2-3 години... Качествен екран, кутия и захранване на десктоп можеш да преизползваш за няколко конфигурации, както и клавиатура/мишка, вентилатори и т.н.