Коментари - Бил Гейтс: Няма да станем над 12 млрд. души | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс: Няма да станем над 12 млрд. души

Според Бил Гейтс човечеството може би никога няма да стане над 12 милиарда души, като за това ще помогне намаляването на детската смъртност.

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс: Няма да станем над 12 млрд. души | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то той беше казАл и че едва ли некога ше ни требва повече от 640кБ памет...

През изминалите векове не е имало социална политика и никой не раздавал пари на многодетни неграмотни и безработни. Сега обаче това е бизнес в западните държави и у нас, така че изводите, които си прави чичко Били са неверни. Населението ще расте главоломно, докато се раздават пари на социални паразити.

Значи имането на деца е продиктувано от чисто егоистични причини. Да има кой да ни гледа настари години Правят се достаъчно деца за да има загуби но и за да останат за слуги на старите. Никой не му дреме, че децата атрадат, гладуват, боледуват и умират, идеята е да се правят в достатъчно количество за да има и живи. Най/големият егоизъм в този живот са децата

Някой казвал ли ти е че си с болен мозък? Ако не, сега е времето да го чуеш

Това е което пише в статията. Ако децата умират хората правят достатъчно като да има И останали живи. Егоистичното е, че вместо да Не се правят деца за да не страдат и умират, то се правят много за да има и за тук и за там. Трябва да прочетеш статията. Пише го съвсем ясно

Съгласен съм с чичо Бил, той затова редовно ги ваксинира в Африка. Прави го дори безплатно, голям филантроп и голям хуманист. Евала чичо, продължавай така ние те подкрепяме.

И след ваксините умират повече от преди ваксините. Това чул ли си? Я се разрови малко да видиш как са нещата

,, Бил Гейтс: Няма да станем над 12 млрд. души" ... сащ редовно се грижи за намаляване на населението .

Ползвайте "Десятката" и живота драстично ще Ви се съкрати ;)

Първо - тия фондации са направени единствено и само с цел да се пестят данъци. Второ - даже и наистина да наливат някакви пари в т.нар трети свят (най-вероятно в Африка) - то това са пари, хвърлени на вятъра. Онези са на толкова ниско, почти животинско ниво, че няма смисъл да се харчат пари там. По-добре да се инвестират в медицината и намирането на лечение за рак и редки болести и нови антибиотици.

Първо не са били давани за благотворителност, но ако са били не трябвало точно там да се дават. А бе, бай Х*й, ти колко процента от доходите си дари миналият месец?

bai_peshoo

Аз не съм бил Гейтс, за да давам проценти от доходите си. Но пари за благотворителност давам, при това редовно.

А бе бай Джендър ти дупето редовно ли го даряваш или го пазиш само за собствениците ти?

90% от мисиите в Африка за от благотворителност ... даже и тази при която се констатира епидемия от ебола ...

Ами то с толкова джендъри даже ще се затрие човечеството!!

Объркал се е човека, не е взел в предвид наште цигани...

На български е нашИте!!!

Не е точно така. И при циганите, които успеят да отлепят дъното се забелязва, че правят по-малко деца, както и че не бързат да ги женят на по 12-13 годишна възраст, а правят необходимото да ги образоват.