17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия си правят пишки с природата Защо им трябва да се бъркат? На всяко гърне меродия са янките

Да не се окаже накрая, че го отклоняват в нашата посока! На всяко действие има противодействие. Само дърпат дявола за опашката!

Спейс кекс изхарчи 3 камиона с кинти, на мъск мандолините се разтресоха

Три камиона кинти, а дори не можа да си вземе, едни цъфнали налъми, като твоите...

Глупави са и краварите, и евреите и еврогейовете. Че нали само преди дни самите те пискаха срещу най-новата руска технология за унищожение на сателити. Точно единтсвено и само Русия разполага с теххнологии да сваля и астероиди и комети. НАСА да внимава, че ако на Путин му скимне токувиж с новото руско оръжие и сондата на краварите и астероида дето ще го бутат могат да бъдат поразени с един залп на руската космическа гаубица.

Къде са сателитите, къде са астероидите... що не си пиеш бояршника, а се напъваш тук, да пишеш словесни диарии...

Ракетата ще пътува почти година до двата Обекта. Какви сателитни оръжия на чебурашките от 70-те години от СССР? Вася, НАСА с Мъск ще "НАЛОЖАТ ФИЗИЧЕСКИ САНКЦИИ" на Големия астероид чрез изменяне ориентацията на Малкия астероид. Точно както Запада налага санкции на Маленкий Брат Лукашенко а дървото яде Большой Брат Путя. С'чась-то понял, сука?

Ха ха ха... Русоробите с пяна на уста... Белее се и смърди... Явно не е слюнка а на Мъск... :))))

Евтина космическа пропаганда за медийни зомбита! В нищо от казаното няма и какпа истина, но 99% от вас му вярват безусловно...

Истинският Аполо Нанайси

Тук хора умират в горящи сгради и автобуси, други ще останем на студено през зимата а разние евреи и войнолюбци отвъд океана продължават с милитализирането на Космоса,а сега и на астероиди. С тия пари дето ги вхърлят на вятъра колко ли пътища могат да се ремонтират и построят, колко бедни хора могат да си купят дърва у въглища. Но еврогейовете, краварите и евреите тува не ги интересува. Те гледат само собствения си джоб и после убвиняват Русия че е застреляла наякакъв сателит дет не работи от векове,

И да станат като тези в Русия ли. Ха ха ха... Доста им да по-добри.

Ако си мислиш ,че евреите не управляват и Русия ,значи нещо си се объркал .

Я ми кажи знаеш ли кой е Шаломов... аха... същия.. Путака А Милер какъв е? А дерипаска? А Векселберг? А Шамалов? Ко каза за това от кого е управляван запада? Я виж КОЙ управлява Русия бе серсем.

Сега ще задействат поредица от събития, които в крайна сметка ще доведат до това, че някой друг астероид е трябвало да мине покрай Земята, а заради намесата ще ни нацели точно. Може и това да им е целта. Сега инвестират, за да ги търсим после и да им плащаме.

Това не е най лошото. Най лошото е, че прицелват така астероида, та да падне върху твоята къща, понеже са разбрали, че си ги разкрил. Ужъз ти казвам...

Трябва да забранят финансиране на тия. Само проблеми ще ни създадат. Ако не го ударят както трябва кой знае какво може да се случи. Който не е гледал филма: Snowpiercer да го гледа и да се замисли.

Някъв руски ли е?

"след близо 100 години обектът ще прелети на 5.9 милиона километра от планетата ни" Да не излезнат сметките криви и след 3 години да мине на 5 км.

Само математиците дане са учили дистанционно, че тогава я го уцелят, я не, я го отлонят надалече, я са го пратили насам .... ще видим догодина.

Може астероида при отклонението да поеме по друга магнитна пътека и да удари Земята. Когато много ръчкаш там където не ти е работата накрая си го получаваш.

Апа руснаците имат нова самолет дето знае да пуща бомби

Имаш предвид изстреляната ония ден ракета, с която се унищожават излезлите от употреба сателити?

Има хора променящи хода на времето, оценката няма да я видим на живо, дано да е за добро!

330 000 000 долара... Пари от данъкоплатците, които никой не ги е питал дали от това имат нужда.

Аз също съм данъкоплатец. Плащам данъци и в САЩ и в Европа. Аз имам нужда от изследването на Космоса. Разбирам че за вас дрипльовците и крадьловците това са малко абстрактни начинанич и затова е по-добре да си замълчите и да не завиждате.

Двойка по български ! Ако така пишеш програми ,настройваш компютри или комуникационна техника ...... Ти и за калфа (У...Й) не ставаш.

"начинанич"? Изглежда си искал да кажеш нещо, ама...

До CAK, голям идиот си. А оценката за моите продукти я дават клиентите, а не някакви загубеняци. Май и си нямаш си понятие как се създава софтуер? Аз не пиша програми.

Да, ако питаме теб, най-вероятно подобни пари ще бъдат похарчени за ядене и пиене. Но никой няма да те пита, щото мнението на малоумниците не е важно

Мен ме интересува бруталното вдигане на цените, а не вдигането на ракетата!

А не може ли да пратят Гнусен Гадев с летящата чиния от Бузлуджа? И за повече маса да я натоварят с де що има комунист и социалист!

И каква е връзката? За това говоря през цялото време, липсата на разум, води до четене без разбиране и без аргументирана теза! Някой хора само "гравитацията" ги държи на този свят.

Dir, сега цяла година ли ще предавате на живо? Тъпо заглавие.

само астероида да не каже на родата си да посетят онази синя планетка,

Американците пак се отиват да мерят п-шки със естествените. Няма как да стане. Ако бяха малко по-смирени, нямаше да им се случват толкова много трагедии

Само дето опита за отклоняване ще е чак след година

Schilo

Може и да стане, ако преди това, неизвестно космическо тяло не удари апарата.

Или пък, ако слънцето не избухне в свръх нова и не го отнесе... или пък, ако не го откраднат извънземните... ако... ако... ако...