Коментари - Бозайниците се смаляват при глобално затопляне | IT.dir.bg
назад

Бозайниците се смаляват при глобално затопляне

Американски учени установиха, че бозайниците се смаляват, когато има глобално затопляне.

Обратно в новината

Коментари - Бозайниците се смаляват при глобално затопляне | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно преди 54 милиона години са им се скапали сероочистките на ТЕЦ-овете и колите са им били основно дизелови. Само ни тъпчат главите с новото глобално затопляне и как човека бил виновен. Само дето по онова време хора не е имало. И тази зима беше тооолкова топла заради глобалното затопляне.

Абе тъпанари стига с тия глупости за "глобално затопляне"

Голямо откритие, ами всички южняци са ниски.

Явно в Кремъл е доста топло.

Било е топло преди 65 години в Ленинградска област

Ка`т го затопля в банята, жената налита да го бозае :-)

А моята нехае. :-)

Кръжока на вавилонските врачове и баячи е продуцирал поредната "новина" без научна стойност, но осъществяваща гобесловата идея за безкрайното повторение на масовите мантри. Постоянното напомняне да не би масовият читател да забрави какво са му внушавали толкова усърдно. Когато стигна до милиони и милиарди години, отчечението от текста става твърде голямо и спирам да чета безсмислици.

Не разбрах по какво твоят коментар се различава от "гобесловата идея за безкрайното повторение на масовите мантри".

Господ взима реципрочни мерки за да може всекли човек на таи планета да направи съзнателен избор преди денят който ще гори пещ. А това може да стане само ако човек има две реални алтернативи. Божията истина не се дава на човека за да мълчи и да я пази за себе си. ако Божиите хора млъкнат камъните ще завоворят. 1 А Исус като видя множествата, възкачи се на хълма; и когато седна, учениците Му дойдоха при Него. 2 И като отвори устата Си поучаваше ги, казвайки: 3 Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство. 4 Блажени скърбящите, защото те ще се утешат. 5 Блажени кротките, защото те ще наследят земята. 6 Блажени които гладуват и жадуват за правдата, защото те ще се наситят. 7 Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост. 8 Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога. 9 Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. 10 Блажени гонените заради правдата, защото е тяхно небесното царство. 11 Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене; 12 радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас. 13 Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората. 14 Вие сте виделината на света. Град поставен на хълм не може да се укрие. 15 И когато запалят светило, не го турят под шиника, а на светилника, и то свети на всички, които са в къщи. 16 Също така нека свети вашата виделина пред човеците, за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата. 17 Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша но да изпълня. 18 Защото истина ви казвам: Докле премине небето и земята, ни една йота, ни една точка от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне.

Много си зле момче, няма нужда да се показваш пред пастора си в научните теми. Даже и Католическата църква призна оня ден, че Земята е кръгла и се върти.

Католическата църква не е критерий за истината след като е унищожила близо 150 милиона християни пазещи Божието слово и закон през тъмното средновековие. И нямам пастор. Както виждаш предтавите ти за живота доста силно се разминават с реалността.

Марта Вачкова - обнадеждена :-)

смалили са се след като се е появила политиката....