Глобиха Фейсбук с колосалните $5 млрд.

Лично от главния изпълнителен директор Марк Зукърбърг обаче се търси ограничена отговорност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Социалните мрежи са най-смотаното нещо в днешния свят. Фейса, Инстата, Туитера - всички подобни трябва да бъдат закрити - разбиха младото поколение! Дигитален наркотик..

Епа то тоя като се има предвид, че повечето неща дето ги е "направил" са откраднати идеи! Също като сюрат тефтеря, откраднал е идеята на свои колеги, та да не мислите, че ше му накривите шапката! Тоя си е такъв краде лъже мами и зема парите и казва ше видим! На такъв човек освен ако не му земат сичко до колаи и малко повече, то нищо няма да му наруши душевното спокойствие и кефа!

Нещо не ми се връзват тези мерки със свободния капитализъм, пропагандиран у нас. Да не би тайно и полека комунистите да са взели власта в САЩ ?

Не са комунистите. Краварите са по-лоши и лакоми..

Само толкова ли?

Аз не разбирам едно.. Изтичането на лични данни вреди конкретно на хората, които са засегнати, обаче няква си агенция прибира "обезщетението" за това, а до потърпевшите не стига и стотинка.. Къде е логиката? Видяха, че с пропагандите за екология не могат да прибират толкова много и си измислиха тая простотия...

На когото са данните - той прибира парите. Защо си мислите че тези, които си дават доброволно данните имат някакви права над тях ?

Лесно изкарани пари. Сега ще им премии, екскурзии, софри на корем. Дреме им за потребителя! Важното е парите да се въртят.

Тук нито един регулаторен орган и оторизиран чиновник няма да го глоби. При едно условие - да не пипва къщичките и ошфорките на "трите прасенца". Ако случайно разберат злоупотреба с лични данни на всички останали, тихомълком ще се снишат и веднага ще излезнат в отпуск.

всяка година ще ви дават по 5 млрд, стига да си прибират 56те млрд дето получават годишно.