Коментари - 6 тънкости на пощата Gmail | IT.dir.bg
назад

6 тънкости на пощата Gmail

Пощата на Google e сред най-популярните в света, защото предлага не само най-много място, но и всякакви други функции и възможности.

Обратно в новината

Коментари - 6 тънкости на пощата Gmail | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази, която сам си направиш и администрираш :)

То и Сниудън мисли така, майтап хора, нека четат от Гугъл къде си резервирам...

хората няма кво да ядът, те пощи мощи нам'квоси дърабъра шми праят...

Мързеливите и глупавите винаги ще са гладни и бедни....мързела се заплаща

Как така по, Първа точка Отмяна на изпращането, ако се даде "отмени" писмото никога нямало да стигне до получателя си?! Ами нали след като е било изпратено, то пристига за 1-2 сек. в пощата на другия да не кажа и на секундата мигновено и вече се намира в кутията в пощата на другия човек-получателя. Т.е. вече няма как да върне писмото, защото не може да пипа в кутията на другия. Нали съм си пращал в абв от единия имейл на другия и пристига веднага и няма връщане. Няма как да изтриеш писмото от кутията на другия. Какви са тия глупости?

яма как да изтриеш писмото от кутията на другия, защото то е пристигнало вече! Пристигнало е! Как ще го върнеш! Моля който ползва тази поща да обясни. На мен ми е най-удобна абв-то и съм винаги с нея. Макар че вече не се ползват пощите както едно време и замряха нещо, но още си ги държа колкото да не се самоизтрият.

Ами просто ти задържа мейла на сървъра, преди да го изпрати, за времето което си му задал.

Въпрос 1 : И колко време можеш да му зададеш? Минимум - Максимум?! Въпрос 2 : след зададеното време може ли да се връща имейла? :) :) :)

protonmail европейски и сигурен/криптиран имайл в Швейцария. Гоогле прави досиета на народа и чете всеки имейл

Аз го ползвам от годинаи е супер. Лошото е че само 500мб ти дава сторидж фри версията.

А на мен не ми дава да си сваля някои файлове, с вируси били. Да не говоря, че ми чете писмата.

А най-добрата функция на gmail е, че позволява POP3 и IMAP достъп и можеш да си получаваш пощата е е-мейл клиента си. А като укажеш да не се трие от сървъра си имаш архив при Google за всеки случай.

И една тънкост, която всеки трябва да знае, отивам в чужбина и не мога да,си вляза в пощата, от тъпия гмейл твърдят, че някой ми е хакнал пощата. Потвърдих чрез яху, те изпращат код на телефона ми, но телефонът ми беше български. От цялата тази идиотщина гмейла изобщо не можа да се активира. То пък бива защита, ама пък чак толкова

това е защитна мярка, дава ти се няколко възможности да докажеш, че си ти и те пуска

Освен по SMS, gmail ти дава възможност и за гласово обаждане, което ти диктува кода в случай на проблеми с sms получаването. Ама явно ти се е досвидяло да платиш роуминг на българския номер. Стиснат, но пък креслив и мрънкащ смръдлю.

Напротив. Съвсем прав си е човека. Не е успял да си ползва пощата. Явно нещо не е наред и то НИКОГА не е в клиента.

Ако някой по каквато и да е причина ме накара накрая да звъня по телефон - просто у лево! Искам всичко да е написано и НИКОГА не връщам обаждане на непознат номер.

А що няма опция "забрани следене и четенето на кореспонденцията от Гугъл". Всички знаем, че Гугъл, Апъл и МС ни четат и пощите и ни дледвт.

Освен това ни ваксинират и ни пръскат с кемтрейлс!

Освен това си и русофилче, нали?

Едиторите да си оправят 4-та точка.

Всъщност пощата им е се разви учудващо доста добре. Значително по-малко спам пропуска, от рекламите се отърваваш с адблока. Само ми липсва функцията за подредба на писмата по получател, дата и пр.