Google не допусна социалната мрежа на Тръмп в Play Store

Причина за това е лошото модериране на съдържанието в Truth Social

Обратно в новината

Коментари - Google не допусна социалната мрежа на Тръмп в Play Store | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега демокрация ко играеш :D

А аз все още си инсталирам .арк приложения, които са съм ползвал по времето когато магазина на Гугъл беше само една сергийка и на нея липсваха доста неща;)

Нямало цензура ли? Хахахаха. Тръмп го съветвам да мине в даркнета-там гугъл няма. Сами се заробваме и правим по-богати монополистите в мрежата - гугъл, мета, епъл....даваме си личните данни, знаят всичко за нас.... а даркнета е 70% от световния нет. Там тези акули нямат власт, колкото и да искат.

Не че нещо ама... Гугъл длъжни ли са да слагат, каквото и да е, в своят магазин? Това си е въпрос на техен избор. Все едно да се сърди някой, защо в аптеката не продавали хляб. Ми ако искат ще продават, ако искат няма да продават.

После тех. гигантите, като блокират разни дайновци, майновци в социалните мрежи, соросоидите квичите на умряло.

Знаем защо го цензурират ... Виждали сме го в тотлитаризма само дето сега е още по-мащабно

56

Така му правят още по-голяма реклама :)

Разбира се, че има! Гугъл са естествен монополист, но в такива случаи, когато решат да злоупотребяват с това, държавата е длъжна да ги удари през мазните им ръчички. В противен случай от демокрация става корпокрация и завършва с фашизъм, защото естетвените монополи не са както казваш, длъжни да се съобразяват..

Да, щеше да е съмнително за него, ако го бяха допуснали.

Тръмп и Путин ще си играят на плейстейшън в затвора Гуантанамо

страх лозе пази

То затова Бидоня и Блинката ще чукат камани на Колима Хахаххахахаха

то има много лесен начин да си качи APK на телефона човек, но къде ти малоумните реднеци с каубойските шапки ще го знаят :) Само ме кефи как нашите комуне-рашистки тролове подкрепят тръмп, както е завещал дядя им путлер... Иначе що е американско е лошо и кравари, но Тръмп е добър, така ни каза партията мухахаха РОБИ!

Мен пък ме кефи как българското ,,дясно" защитава и се идентифицира с американското ляво, а плюе по реалното дясно - републиканците.

КОГА ШЕФОВЕТЕ НА ГУГЪЛ И МАЙКРОСОФТ, ФЕЙСБУК ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ЗА СИСТЕМНА ЗЛОУПОТРБА С ЛИЧНИ ДАННИ И МОНОПОЛ?????