17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гугъл е статистика на изчезнали технологии.

Гугъл.. Гоглето да въведе корекция. От 30.. години лактобациликус булгарикус е мутирало към шменти булгарикум далаверикус... Нишесте и желатин и алкид издържа повече от 30 до 365 дни трайност според % алкид.. Безобидна боя за боядисване на жилища

Гугъл.. Гоглето да въведе корекция. От 30.. години лактобациликус булгарикус е мутирало към шменти булгарикум далаверикус... Нишесте и желатин и алкид издържа повече от 30 до 365 дни трайност според % алкид.. Безобидна боя за боядисване на жилища

Не напротив по целия свят в Логото на Гугъл о е може би учения с голям икономически принос на България, поне в USA всички го гледаме.

Обаче лактобацилус булгарикус след 2014 умишлено е преместен в нов вид класификация, където името булгарикус става подвид, т.е. идеята е явно наименованието да изчезне. Дори попаднах на кисело мляко Данон, произведен в Румъния, продаван в България с лепенка за България. На лепенката пише лактобацилус булгарикус, а на румънския надпис булгарикус не присъстваше! Освен Пастьор и ние да не го споменаваме никъде. И вместо пастьоризация да пишем варене.

сещаш ли се колко му дреме на Пастьор дали го споменаваш. Странното е, че на тебе ти дреме (ти който нямаш никакви заслуги за продукта освен, че баща ти те е правил на българска земя) за това булгарикус дали било вид или подвид. Много обичаме българите да се хвалим с постиженията на другите и да се тупаме в гърдите - Булгар, Булгар!!

cheeseus

Не разбирам защо е новина това, че "Гугъл" били сложили някакво банерче с връзка към статия. Надявам се не си въобразявате, че това се случва за целия свят, та да е повод за новина (евентуално). Не, това е локално и само за потребители, които отварят страницата от български IP адрес.

С vpn от Щатите пак дава същото.

В Лондон чичко ви Гугъл има само собствения си надпис. НЯМА и помен за Лактобациликус Булгарикус. Но за това пък по турските магазини има едно кисело мляко, произведено тук, в Англия на което пише, че съдържа Лактобациликус Булгарикус. Аз лично го ползвам за подквас и става отлично. Навсякъде обаче киселото мляко се продава с надпис "Гръцки стил".

нашите учени казват , че бактерията е от македонските земи , но е била създадена за да подквасва млякото на славяните , при това - само на православните славяни , чийто родоначалници са били римската империя, а ние сме преки наследници на римската империя, сиреч - бактерията е било открита специално за нас и после ония от задунайската губелния я получават от нас!

абе те учените казаха да си лекуваш хемороидите ама не слушаш!

В крайна сметка лактобацилус булгарикус или лактобактериум булгарикум? Или е подвид на нещо друго?

еее.... сега actobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

Google се редактира регионално. В английския или френския нищо няма да видят.

Не си прав

Глупости. Истината е, че бактерията не е Булгарикус, а Македоникус. Както славянската азбука.

Жужи, да ти го турим в хазарската устичка

Оно тамо на Луната беа нивите не дедА ми... Луно, луно земльо македонска, и за тебе ли ке се тепаме и за тебе ли кръв ке лееме? :)))