Google се подигра с Windows и macOS

Наистина ли Chrome OS е по-добър от оперативните системи на Microsoft и Apple?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Истината обаче е, че Windows, Linux, а дори и macOS имат съществени предимства пред Chrome OS." === Стоенчо, де го видя Linux във видеото? Из пръсти ли го изсмука?

Хромбука става само за деца до 10 год. Имах един такъв лаптоп, и го подарих на племенника. Със макбука нямам никакви проблеми. Не знам какви са тия прозорчета на клипа. На работа ползвам един уиндоус 10, там наистина по някога се получават засечки.

Някои ще се хванат на 'рекламата'. Особено, ако после видят разликата в цената на лаптопите на тия с Хрома. Представям си татко, шофьор на маршрутка, се прибира и детето реве за лаптоп. Отива и купува един с Хром ОС

Училищата в САЩ работят с Дел и много рядко с Епъл. Какви сини екрани на Епъл, какви вируси, какви проблеми? :)))

Синия екран е знак основно за хардуерен проблем - дефектна рам, прегряване. Или пък кофти драйвер. Apple нямат син екран, но при тях същите проблем са изразени с друга индикация.

Г-н Стоян Гогов, вие сте неграмотен! Хайде сега помислете си сам защо!

Реклама насочена към деца, които са свикнали с телефони и таблети и нямат нищо против да имат и такива "компютри".

веднага щом пуснат подръжка на Интели Джей, да мога да си сканирам колата за грешки и да поддържа всичкия аудио софтуер който ползвам веднага го инсталирам.....

Училищата в САЩ работят единственно с Apple. Цените на компютрите са безумно скъпи. Целта на Гугъл не е пазара на геймъри, изчислителни центрове и чалга маниаци а държавно финансирания сектор на американското образование. Там са големи пари - вервайте ми.

Поддържах Chrome OS в продължение на 2 години. Няма нищо общо с Windows, MAC OS или Linux. Дори не може да се нарече операционна система. Android на компютър с три думи.

""Android на компютър с три думи."' - глупости на търкалета. Къде си блял като си писал това ? Chrome ОС работи почти само с web приложения. Android си работи с реални прилоения, ЛОКАЛНО разположени и изпълнени!