Google ще инвестира 2 млрд. долара в Полша

Интернет корпорацията ще строи дейта център за облачни услуги

Обратно в новината

Коментари - Google ще инвестира 2 млрд. долара в Полша | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не в бойкостан?

Е през 90-те Роувър искаха да стрият завод в България, но тогава на власт беше Виденов и компания... не беше ББ, та бъде по-обективен ако обичаш.

А у на ще се монтира един четвъртит KyP на който всеки ще може да сяда и да се радва на кражбите на ГЕРБ !

Днес облаци утре потоп

Американският Бойко е натиснал американския Божков да поеме европейският Левски.

Форумци се питат, защо големите концерни заобикалят България! Ами МАТРИАЛА КАЛПАВ! Бойко още 2009 ви го каза! Тогава му се разсърдихте! Ето го доказателството! Кой да го образова "матриала"? Бойко ли да му налее на "матриала" мозък в чутурата? Бойко им виновен, че в кратуните на "матриала" нищо не влизало! И БСП ви го каза- 80% дебили!

А за Фашия - кюр от слон.

Рашия ли? Дори и конски и стига.

Защо България винаги е последна дупка на кавала, от която никой не се интересува? В чуждите вериги в България е пълно с полски стоки. А същите вериги в Полша дали продава български стоки? Фолксваген подминаха България, сега Гугъл и Майкрософт... Явно не са впечатлени от технологичния парк, който е проект на Плевнелиев и Борисов...

Защото България е малка, скапана, корумппирана, няма мозъци (колкото и да дърдорят противното)... Да продължавам ли?

Продължи, ао имаш какво да добавиш, интересно ми мнението ти по въпроса. Ако имаше мозъци, колкото се има на приказки, щеше ли България да е на дъното по всички добри статистики, нали? И в крайна сметка, какво правим, явно всеки ще продължава да се спасява както може...

Няма мозъци, защото всички по-читави избягаха, а на можещите хора не им се дава поле за изява.

Защото ти явно живееш в София. България като страна и развитие на човешкият ресурс е пълна катастрофа. Пример Северозападна, цяла северна и югоизточна България. Не прави изключение и района на юг от София. В Полша инвестиции в развитие на човешкия ресурс не се прави само във Варшава. Ти къде предлагаш да се направят инвестициите в България? И къде ще построят тези центрове според теб в Полша?

водещи по компютиризацията в Европа - питайте нашето момиче по цифровизацията от Евросъюза - верно тая година сме пак последни, ама ще раздават таблети без пари

Ако питаш хората от статуквото и свързаните с тях лапачи, България е водеща във вички сфери. Но реално това са едни лъжи.

Полша вече е развита държава, повече е притенснително, че Румъния привлича МНОГО повече инвестиции. Но нищо, ние се разбираме добре с Лукойл, дори данъци не им взимаме, а и строим ударно Южен поток... Позор за държава в ЕС!

Затова си купува 32 самолета Ф-35 за $6,5 млд. А България 6 самолета Ф-16 за $2 млд. Сделки се правят от коректни и можещи икономики.

Google друг път ! - НСА

Ше не додат да инвестират в България? Глей кви пътища им е построил Тулуп Чекмеджиев! Ше има да джиткат с роботите коли докат не им втръсне. Нали за това ги строи Тиквата?! Да идват такива като Гугъл.

Щото сме IT центъра на вселената. Такива мишоци като гугъл и Майкрософт са недостоини за чутовния интелект на местния разработчик ...

По принцип говориш глупости. Аз лично познавам човек който го дръпнаха от Гугъл и му осигуриха живота в щатите. Гугъла не ги интересуват пътища и инфраструктура, може и да дойдат защото математическата гимназия продължава да бълва таланти. Стига с тези простотии че Българите сме тъпи и нищо не става от нас защото политиците са ни измамници!

България е изчезваща страна с мигриращо и застаряващо население, номер по едно по смъртност и корупция, както и бедност... Скоро ще изчезнат и математическите гимназии, които не са това, което бяха през соца. Повечето от тези хора емигрират. И сега идва една реалност, от която няма как да избягаш. Колко по-голям процента е на умовете в Китай и Индия, сравнено с България? Да видими какви са ръководителите и повечето служители по големите технологични компании - китайци, индийци, никакви българи...

да инвестира в Малката Русия(България)....където Академици ХОНОРИС КАУЗА са Ритнитопко Стоичков и Винету Каунов. Тежко и на такава държава с такива академици!

Интернет корпорацията ще строи дейта център за облачни услуги - изнесен център за разузнаване до границите на Русия !!!

Полша не граничи с Руслямска държава, освен с Кьонигсберска околия

С други думи Полша не граничи с Русия... освен на местата, където граничи с Русия. Умно! Това сам ли го измисли или ти помогнаха и други психично десни?

Общо 10 милиона долара. Другите пари ще бъдат лява ръка, десен джоб.

Кьонигсберг е Германия. По-точно окупирана немска територия. Трябва немедлено да се върне на собственика.

Не са те питали тебе и съседите ти по легло от лyдницата в Карлуково - не с а я върнали.