Коментари - Google ще се нуждае от 60 години, за да продаде толкова смартфони, колкото Samsung продава за година | IT.dir.bg

Коментари - Google ще се нуждае от 60 години, за да продаде толкова смартфони, колкото Samsung продава за година | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък колко повече монитори са продали, няма да ви казвам! Имам 4а (5G). Пушка. Или 7а или 8а ще е следващия. Засега не бързам. :)

Гъгъл за 130 евро нов ще намериш в някой друг живот. :))

Телефоните им се продават ексклузивно от Google Store. В България официално никой не предлага, в скандинавието също.

Само дето Гугъл не правят смартфони, а софтуер. (това че са направили няколко модела, за да са в близък контакт с пазара и от гъдел не се брои)

Всъщност то и за Самсунг телефоните не са основна дейност, както казваш "това че са направили няколко модела, за да си в близък контакт с пазара и от гъдел не се брои".

Гугъл не са правили телфони. Те си ги поръчват я на самсунг я на lg

Има една тънка подробност и тя е, че след 60 години няма да има смартфони! Кой ще ти носи някакви ютии в джоба си тогава?

По-тъп начин за сравнение, че гугъл продава 60 пъти по-малко телефони от самсунг, наистина трудно би се сетил.

Ако започнем да сравняваме между Гугъл и Самсунг пералните, печките, ютиите, прахосмекачките, ТВ, да не започвам с ....ПРОЕКТИТЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА Samsung НА НЕФТЕНИ НАХОДИЩА. Някой от ДИР пак сравнява чушки с контакти. В Математиката се нарича Некоректно поставена задача.