"Хъбъл" засне междузвездната комета "Борисов" (видео)

Наблюденията на "пришълецът" от друга звезда ще продължат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някаква си комета кръстена на някакъв си учен. А аз си помислих, че е лично нашето слънце бат Бойко Борисов е хванат в кадър от космически папарак, докато прави сутрешния си крос из близкия космос.

Очакваме снимки на мъглявината "Корнелия" и черната дупка, всмукваща светлина и бюджети "Догган".

При подобни новини не се отвличайте от риска. Ако това нещо мине прекалено близо до нас...ще си забравите и родния език. А удари ли ни ще разберете веднъж завинаги дали сте атеисти или вярващи.

Кометата Борисов ще достигне най-близката си точка до Слънцето през Декември,когато ще Изгори . Ние всички ще помогнем за това след 9 дни на местните.

Ужким на откривателя, но реално това е Бойко Борисов който се приближава към Слънцето, а тялото му на Земята е само аватар на кометата. Няма как да загуби изборите докато кометата му обикаля Създателя. Нинова няма дори метеоритче.

Кометата "Борисов" е кръстена на нейния откривател Генадий Борисов, който, слава богу, няма нищо общо с ББ. Това е за протокола. Не че ББ понякога се държи като извънземен.

да се прекръсти че иначе стават грешки

Борис е едно от най-българските имена, отроднико. Двусъставно от Бой(голям, силен)-Бойко, Бойчо и Рис - рих, рекс- тракийска благородническа принадлежност. Както ТомиРис, ТеРес, ТеодоРих, ЕспереРих, ТелеРих, РаскупоРис. С омъжването на княгиня Елена като Ольга в Киiев, по света се разнасят имената на дядо и Борис и баща и Владимир.

В някои части на югоизточна България казват "дядо хи" /а "дядо хни" е "дядо им"/ , за да има звукова разлика между "и" и "й". А ти имаш клавиатура, за да отбележиш разликата със съответната буква

Обектът беше открит през август от кримския астроном Генадий Борисов и през септември беше кръстен на негово име. Иначе щях да си помисля за Бойко.

Нашият Велик Лидер ни гледа дори от небето. Още приживе се е превърнал в комета. Също като другаря Ким Чен Ун!

Кой си направи такава гавра със Премиера а???Да бяха кръстили някой ураган или торнадо на него,а не това чудо наречено комета,а не вислите ли че може Бойко Борисов да е извънземен а???И да изпълнява мисия на земята във образа на човек а???И мисията му да е да ликвидира Българиа а?Една от конспирациите която е разгадата от извънземните а?

лизачите просто умират че не е на нашта мутра кръстена

Борисов свети в космоса! А нас отдавна ни е огрял! ;)

Абе човека по професия е инженер, а не астроном, по подръжката на телескопи. В свободното си време е проектирал и сглобил няколко телескопа, с които наблюдава звездното небе и така е открил осем комети и няколко други обекта мотаещи се из космоса.

Дано не падне на земята, защото ще я съсипе, както адашът й съсипва България.

Заглавието ми изправи косъма, но по-нататък в статията нещата си дойдоха на мястото... :)

Точно същото изпитах и аз, ха хаха

ПИПО

За момент си помислих, че са я кръстили на Баце :)

Помислих че става дума за нашия Борисов, колко близо е до Господ...

ПИПО

Алоо него трима папи са го галели по главата.

След тази новина, въпроса "Г-н. Борисов, дойдохте ли най-после?", добива съвсем друг смисъл.... Там, от където идва Той, ние на там сме се запъти.. към звездите :)

Браво Г-н Премиер!