Коментари - Задава ли се кибер война между САЩ и Русия? | IT.dir.bg
назад

Задава ли се кибер война между САЩ и Русия?

Водещи руски издания коментират, че заплахата за кибер война между САЩ и Русия е все по-голяма.

Обратно в новината

Коментари - Задава ли се кибер война между САЩ и Русия? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вестник "Московский комсомолец". Паднах от коня...

Доколкото съм чувал, кибервойна е възможна, ако има интернет в Певек, Чукотка и Barrow, Alaska! Да, ама не! Те ще чакат да замръзне Беринговият Пролив, и да яхнат шейните! Да въй в журналистите, вие от последни технологии имате ли си представа?! И кой идиот си мисли, че САЩ и Русия ще почнат да се дрънчат?! Пълно с малоумници

Байдън всъщност заплаши Русия, но няколко дни след това Интернета на австралиеца Асандж бе спрян, което няма никаква връзка с Русия. Както и да го извъртат САЩ, Wikileaks не е била никога руска организация. Проблема на американската върхушка бе всъщност разкритията за Хилари Клинтън - че е пледирала за убийството на Асандж с военен дрон, както и публикуването на нейни ел.пощи вече на 9 порции на сайта на Wikileaks. Асандж вече заплаши през юли с нови разкрития осносно Хилари, които ще сринат нейната избирателна кампания. Преди това един румънски хакер наречен "Гуцифер" бе екстрадиран за "съдебен процес" в САЩ и почина в килията си при неизяснени обстоятелства... но нищо не се чува за руски хакерски атаки въобще...

С Уважение, но няма "снопче", на което да пише Асандж и "то" да бъде клъцнато! Хора като него, които "изцоцаха" доста информация, си имат начините да не им бъде "спрян" "потока"!!! За другото си прав

Всъщност на американците изобщо не им пука какво правят руснаците. Има съвсем закономерен страх от онова дребно човече, което за да задоволи егоистичните си страсти и да докаже важността си пред Света, всеки момент може да натисне главното копче. Тази съвсем реална заплаха за Планетата, кара здравомислещите и свободомислещи хора да се страхуват и да вземат предпазни мерки и да ограничават неговите действия. Разбира се това кара дребното човече да прелива от щастие и същевременно да се страхува за собственото си бъдеще.

САЩ ако имаха истински Президент като Рейгън щяхте да видите, жалки рубладжии! В кучи ххх ви беше наврял тогава! Ама имате късмет, че мекотелото обама е президент сега!

Рейгън не е ли вече на почивка два метра под земята?

Тези американци хептен откачиха...виновник за тяхното съществуване е пак Путин и Русия!

САЩ могат да направят всичко на Русия, но не искат, защото са човеци. Руснаците сами си създават проблеми, вихри се психоза, че някой иска да ги унищожи. Системата на управление в Русия е диктаторска, крайно нечовешка, грабителска, отнемаща на хората залъка от устата. Жалко за несметните богатства, които дава тази огромна територия. Силата на една нация не е в огромния, никому ненужен военен потенциал (по този показател безспорно Русия заема първо място в Света), а в нивото на икономическото, технологичното, социалното положение на хората, в създаването на условия и възможности, свобода на хората да творят и живеят добре. Русия иска да играе водеща роля в Света. Нека направят така, щото хората по Света да гледат на тях с уважение, респект, да привличат млади хора, искащи да се образоват. Защо беженците не се стремят към Русия? Русия се бори за свобода и освобождава народите. Мерси. Не искам руснаци да ме освобождават. Два пъти са ни освободили, стига толкова. Не искам и ядрени реактори, газопроводи, нефтопроводи от тях. Нека ни оставят на спокойствие сами да се самоопределим. Българите сме древен и жилав народ с традиции, видяли и преживяли какво ли не. Нека се обединим и сплотим!

САЩ могат да му направят една свирка на Путин!

Да но в реалния живот - рускини правят свирки на американци.

Говориш като комунист пред партийно събрание, а сигурно си и "бивш"член на БКП!

Американците били човеци! Кажи го на японските хибакуся, на виетнамците, на сърбите, на сирийците и т.н. Стотици нации по света са платили кръвен данък на Америка. Чак се чудя в каква пещера живееш, че имаш такива странни виждания за света и за кръвожадността на американците. Нещо за индианците да си чел или чувал, за това как са унищожени?

САЩ можели да направят всичко на Русия ама били човеци-муахаха.Абе те ако можеха досега сто пъти да са го направили ,ама как да го напрявят като цялата им мускулна сила е като захарен памук и всичките им технологии съществуват само в киното.Даже лудият Тръмп на дебата с Килъри и го каза -кака ще се борим с Русия към днешна ,като нашите ракети и технологии са от преди 30 години даже измряха инженерите дето можеха да ги поддържгат и реновират.Друго няма.въобще САЩ една бананова република,ама без банани.Само мизерии от тях по целит свят.

не вярвах, че има толкова измити мозъци! ужас!

вЕрваш ли си написаниците?!?!?

Изпратете дебелия панелен трол "Полковника" в колетче до Сев. Корея с надписи "годно до" и икона на печка! лЮбимите му дрОгаре ще го опитат как е!

Ква кибер война с тия сибирски аборигени! Спрете им интернет и ги изключете от суифта и виза, и после гледайте само как се избиват помежду си от глад!

Мда, като севернокорейските "аборигени"...

абе фатмак ами хйде бе що не ги спрат интерен и суифта.Ами що не се пробват.Ами защото след 25 години пропаганда в "демокрация" сега едно на едно се оказа че "великите" САЩ са просто един спукан презерватив.

руснаците ще настъпят лайта! сащ са създали интернет и компютрите! руснаците са само дечица които си играят!

Абе, по-принцип не пиша, ама ти си рядко ограничен. Интернета е измислен от Paul Otlet, Белгийски предприемач и библиографер още през 1934. Първият електронен компютър пък от своя страна, ако не знаеш кой го е изобретил те съветвам да напуснеш България. Пак да кажа, много си ограничен, потресен съм от невежеството ти. Бляк..

ChatGPT

САЩ са създали само тъп добитък като теб. Вземи отвори някоя книга да прочетеш 2-3 реда... може пък да станеш човек

Няма да е зле тия две малоумни нации, да си спретнат една война и да се изтребят до крак. Тогава света ще стане по-добо място за живеене.

Ти вярваш ли си? Знаеш ли само в БГ колко народ ще остане без пари ако тия две страни спрат да финансират Сульо и Пульо да се джафкат. Първо само с интернет постове, след това, като "възмъжеят" и на улицата с кой квото може... Така се води хибридна война - някъде другаде, с чужди животи, за "наш'та" кауза. Пример -Сирия, Украйна...