Хакери атакуваха украинското разузнаване и британската избирателна комисия

Повечето от данните, включително името и адреса на регистрираните гласоподователи в периода 2014 - 2022 г. и имената на гласувалите в чужбина, вече са изнесени в публичното интернет пространство, посочва комисията

Обратно в новината

Коментари - Хакери атакуваха украинското разузнаване и британската избирателна комисия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всичко и във всичко са им виновни руснаците, не ви ли омръзна с подобни жалки манипулации. Никой имащ поне една работеща мозъчна клетка вече не се хваща на подобни глупости.

Гого, какво означава тази дума от заглавие в ИТ?

Помияри векове мачкат, после САЩ взе ционистката щафета. Каквото и да получат винаги е късно.

На база тия новини измислени, после ще потекат милиарди към специални фирми, за защита. И какво значи атакува? Ако някой бот се опитва да познае паролата на пощата ти или се опитва да налучка на wordpress сайта ти, за админ панела паролата, значи ли че си атакуван от американски хакери, щото бота е с американско IP? Да пиша значи - американски хакери се опитват да атакуват сайта на местната хлебопекарна, която е критично важна за квартала и от нея взима ток и машината за кафе. Има важни проблеми, като това че българите не могат да си позволят да гледат две деца, нито да си купят жилище нито да поемат разход 7000лв за доктор! В Украйна умират всеки ден стотици хора, какво ми предстявяте все едно че печелят - кура му, умират невинни граждани. Това че зеленият диктатор им е сложил униформа, не ги прави по-малко достойни на живот хора!

Да видят русите кой е гласувал за Зеленку и "неговите хора" :)

Укрите си вдигат акциите. Какво ще им разузнаваш на укрите,като се вижда с невъоръжено око ,че са гола вода.Ще издухат парите на запада преди да изчезнат като нация.

Така се говореше и по времето на СССР.

А на мене ми е през дедовия за тия,и укри и саксонските мизерници