17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данните са откраднати от комповете на "тарикати" използващи пиратски Windows, Photoshop. игри и т.н. https://tehno.cafe/2021/06/hakeri-otkradnaha-1-2-tb-danni-ot-milioni-kompyutri-s-pomoshtta-na-piratski-softuer/

Windows има абсолютно пълноценна безплатна версия. Което обезсмиля ползването на кракнати версии.

Windows няма пълноценни версии, както и безплатни такива.

Много лесно се "хваща" malware от реклами на Интернет (имаше такива реклами с malware дори на Yahoo, malware имаше понякога и на dir bg), особено при посещаване на неизвестни сайтове. Просто правиш някакво търсене и попадаш на сайт с malware. Затова просто си сложете антивирусен софтуер, платен или безплатен (напр Kasperski free), ще се учудите колко пъти ще ви предупреждава преди отиване на злонамерени сайтове с malware, както и ще блокира изтеглени файлове с malware.

Защо улесняването на системите за изкуствен интелект за наблюдение и регулиране също ги прави по-малко мощни. Защо се нуждаем от механизми за гъвкава реакция на политиката, когато законодателството и регулациите бъдат хакнати. Защо хакерите на ИИ в крайна сметка могат да се възползват от системните дизайнери и киберзащитата в дългосрочен план.

Microsoft щял да емигрира до filecoin и това още тази година .

Хак им е!

Алоуууу, нефтопровода напрактика се самохакна, да не продава на ниски цени!

За какво са им тия пароли бе баце, да влизат у фейса и гледат на Николета Ло сливата ли?