Хакери са проникнали в компютрите на правителствените структури на САЩ

Това е комбинация от традиционен шпионаж с някои елементи на кражба в икономическата сфера, заяви един от източниците на Ройтерс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще има още санкции за неабятная

след 2 години... по добре късно отколкото никога..

След корона вирусът е ред на зъл компютърен вирус, който ще зарази целия свят, за да ликвидира и малкия и средния компютърен бизнес и да наложи ограничения и нива за достъп до мрежата.

Туй ако не е работа на 10 годишния ми внук ,бас държа !

Сонкцииии на тях си -

Все руски гениални хакери...все руски отровители...все руски диверсанти...все български некадърници оханяващи складове с джепане. ..все руски СУПЕРМЕНИ дето с един финт внасят в 4 складове със взрив дистанционни запалителни и взривни устройства... АБЕ КАТО НИ ГЛЕДАТЕ ПОМАЦИ ДА НЕ НИ МИСЛИТЕ И ЗА АХМАЦИ!!!

А да не би да не е така ?!

САЩ и компютри не могат да правят, да си бяха купили китайски.

Да им пратим няколко наши гимназисти да им оправят раБотата.

Абе, нали руснаците живеят още в землянки, ядат брезова кора и пият антифриз. И да вземат тези "примати" да проникнат в компютрите на Бели дом.. Невероятно! Феноменално!Величествено! Нали така?!

Белина против грип фани едните удари другите-как няма един от нашите политици да е за България?

тия мнооо келяви бре се се жалват?

Възможно, може би, струва ни се, може да е било, възможно да е било, има вероятност, вероятно е било, с голяма вероятност .... и т.п. доказателства на Смръдливите Американски Щати

За окошком дождь и град. Это Путин виноват! Кошка бросила котят - Это Путин виноват, Зайку бросила хозяйка - Кто виновен, угадай-ка! Вот кончается доска У несчастного бычка, Наша Таня громко плачет - Рядом Путин, не иначе! Свет погас, упал забор, У авто заглох мотор, Зуб здоровый удалили Иль залез в квартиру вор, Не понравилось кино, Наступили вы в говно… У любого катаклизма Объяснение одно… Знает каждый демократ - Это Путин виноват! Кто вчера в моём подъезде Лифт зассал до потолка? Мне, товарищи, поверьте- Это Путина рука! Я поймал по пьяни «белку» - Это Путина проделки! Куча под столом говна. Это Путина вина! Засорился унитаз - Это Путина приказ, Накидал туда бычков, Воду слил - и был таков! По ночам бельё ворует, Стёкла в нашем доме бьёт. Пьяным во дворе танцует. Это Путин - обормот! Нет спасенья от злодея! Матом пишет на стенах, Изломал кусты в аллее. Это Путин - ох и ах! Либерала дождик мочит - Путин весело хохочет. Затопило вашу дачу? - Это Путин, не иначе! Вас гроза в пути застала? То рука Кремля достала. Холод, ветер, снегопад - Снова Путин виноват. Сносит крышу ураганом? - Это Путин мстит баранам. Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья! Ливень, оползень, циклон - Виноват конечно он Сель, лавина, камнепад? - Ясно: Путин виноват! Смерч, тайфун, землетрясенье - Нет от Путина спасенья! В темя клюнула ворона? - Это -юный друг ОМОНа. Пчелы, осы жалят вас? - Это путинский СпецНаз. Видишь этого шмеля? - Он на службе у Кремля! ЕС и САШ верите в такое - Это просто паранойя!

Да,да, песента ни е известна вече - лошите руснаци, кой друг да е.... Хайде спрете се малко...

Русофилите тролят,ама истината е явна,това е пак акция на КГБ. КГБ пак пробва да разруши демократичните западни ценности чрез двамата изобличени вече агенти,които взривиха много складове в ЕС, и отровиха критици на Путин.

Ама че просто солосоидче си. Гнус.

че плюне бела отрова на макяти в устата едноокия смок

Мноо

Schilo

Видели са Баширов и Петров с преносими компютри, а Путин им е носил флашките

Schilo

Кво бе, този път руснаците не са ли виновни?

Не бе те са пак , кой друг. Ако утре дъртия УСА президент се насере ... пак руснацаците са виновни.

Бойко е виновен !

Вие като папала едно име запомнили и все то на първи ред . Тия кравари не знаят какво им се готви от Китайците

Като прочета неде,че РОЙТЕРС казал нещо и веднага се сещам за клипчето. "истината грузински стил" - за Грозни събитията преди време. Предадено от Ройтерс и интересни НЕсъвпадения по кадрите. Дано Министерството на Истината не се е задействало... Че май нещо не го откривам клипа с гългъл.

Фотошоп -Грузински Стил Има го все още на vbox7

" атаката да е извършена през 2019 или 2020 година". Нещо от 1945 година няма ли да изровите? Може и от 1915 .... Малко късно се сещате са тези атаки?!!

Добри са пичовете!

Сигурно е Путин.

Сняг да падне, градушка да удари - все е дело на Путин и на руските шпиони

И памперсите пак пълни

Абе, да не стане както със студената война? ЦРУ само се дъни, КГБ ги мачка по всички фронтове и изведнъж закрихме СССР и СИВ. :)

обикновено така става, едните се правят на умрели лисици.

Така, така, те и в кулите казаха, че талибани са им се разбили. След някой друг месец ще си измислят кибер атака и ще си сринат сами финансовата система и ще обвинят руснаци и китайци. Ще включат и ЕЦБ и още няколко техни огромни банки в ЕС и ще го играят световна финансова криза заради пробив в кибер сигурността. Повод за най-различни нови ограничения в добавка към досегашните им простотии

Това са 100% руски хакери, ако не са те значи са 100% китайски хакери, ако и те не са значи са 100% от Северна Корея!

Аааа неее тоя път са нашите. Докато си житкат ТАНКОВЕ и ги праснали...... от скука.

Те да се радват, че не са проникнали в леглата им, че ще трябва да учат руски , китайски......абе трябва да са полиглоти.

Много лош този Путин, бе ...

Сигурно са им спрели и водата на южните щати. Оказва се че в Калифорния, Аризона, Невада, Тексас и др. няма какво да пият.

Как така бре? Ние искаме да гласуваме по Интернет. Дистанционно. Ристю, Тошко и Хаджигенчо казаха, че било лесно и безопасно. Щом в САЩ са го открили след две години, то при нас няма и да го усетим......

Бай гун да отпусне енин милиард за защита на компютрите на правителството. Само че нещо дълга набъбна много.. та не знам как ще се спасяват.

Пак ли бе? То им стана навик на тия руснаци. Влизат си както си искат и където си искат.

Този път изгонете Тръмп,това е той и саботира този дето го избраха хора на възраст от по 275,250,158.Пак ли Русия ви с-а в гащите.

Американците са жалки палячовци.

Крайно време е каубойте да разберат че са беззащитни.

Пак им разгониха фамилиите на големите ИТ специалисти.

Няма какво да се чудите, направо гонете 5 руски дипломата.