Коментари - Турски хакери шантажират Apple | IT.dir.bg
назад

Турски хакери шантажират Apple

Турската хакерската групировка Turkish Crime Family заплашва да изтрие информацията от милиони iPhone, ако не получи откуп от Apple.

Обратно в новината

Коментари - Турски хакери шантажират Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като цяло май се оказваме прави, че Турция е една от държавите покровителки на тероризма в световен мащаб. След като този маниер на поведение е възприет и от турските хакери.... да вземат каквото могат, че след няколко години вече няма да могат и на компютри да работят като навсякъде ще се чете и пее само корана....Ердоган тикна в затворите толкова преподаватели, затвори толкова светски училища... и все пак не може да ни стигне по упадък и разбиване на образователната система. Да вземе да вкара чалгата като официална музика, да гласува огромни свободи и никакви задължения на учениците и всичко ей така лека-полека ще се срине- като у нас!!! Прости и тъпи- колкото искаш, а самочувствие до небето...

Хакери от цял свят-изтрийте тая държавица от света,хаквайте всичко и всеки от там, оберете им сметките до шушка!!!Размажете наглите резаняци!!!

Да им ги дам тия пари и да ми оставаят Айфончето, че ни моа спа без него....

Глупавите новини по света край нямат. Мак-ът не може да бъде хакнат. Кратко и ясно!

И турските политици са изнудвачи, имайки предвид събитията от последните две седмици. Горката Турция, зъби се на всички.

"Турски хакери" само по себе си звучи смешно. Турците са известни с тъпотията си.

навремето се разпространяваше масов е-мейл, който гласеше: "Ние сме албаски хакери и сме на много ниско технологично ниво,затова напишете , иначе вируса, който получихте с този е-мейл ще зарази вашата информация" ... имаше достатъчно полуидиоти и тотални идиоти, които се вързаха на тая ПСИХОЛОГИЧНА "кибер" атака :))) и си форматирха дисковете.... са и айфонджийците остава да психясат... ай наслука!!!

Ердогановци бързо се учат. Няма и година, откакто са първи приятели на Путин, а вече знаят как се говори - ще, ще, ще, ще, ще... Някой ден, ама не сега, но ние умираме от страх - честна пионерска.

това е толкова неграмотне племе, толкова некадърно и мързеливо, че чак и хакери ми се пишат, па и пазарлъци правят, бре да ги ева в амата да ги ева

Турски хакер е нещо като горещ сняг.

Това са то националните ценности, още в заданието е заложена възможността за пазарлък,

Турските хакери въобще не са за подценяване, също и китайските на които също се присмивате. Със сигурност имат ресурс да изпълнят такава закана. Пообразовайте се малко от къде са технологиите в последното поколение китайски стелтове. Интернет не е само фейса и порното.

Турските хакери влизат в сървъра само изотзад. Там трябва да се усили защитата...

Абе в Западна Европа ги ползват само за чистачи и шофьори. Ама може и да имат скрити способности - кой знае.

мдаам..и космонавтите на Северна Корея също не са за подценяване. Един вече кацна на слънцето, но летя до там само през нощта!

хахахах трийте ги тия акаунти че имам няколко заключени ифона хахаха само добро може да ми направите ако изтриете телефоните...

т'ва не са хакери! те дори не са и кракери :) т'ва са уроди! т'ва са нуубс :)

Жалки. Бай турчин се пъне да покаже какъв е хакер. Пък и с биткойни искат да им плащат, направо да си бяха казали сметката в тюркие банкасъ да ги видим кои са тез юнаци.

А пък в една зруга статия пише, че дъщерна фирма на Епъл искали да предпазват изборите ни от хакерски атаки. Смееех...

Гугъл, "Епъл" викаш все тая,а? Важното е да ляляш нещо!

Турски хакери! Смятай!!! Все едно ми казват грамотен РОМ.

Продължавайте да подценявате и турци и китайци и пакистанци и какви ли още не нации, които са светлинни години пред нас във всяко едно отношение. Именно това подценяване ще изяде главата на т.нар. "Западен свят". То нещата вече почват да се случват, ама никой не ще да си извади главата от там дето слънце не огрява...

Пак повтарям да ти се набие по-добре....ТУРСКИ ХАКЕРИ-РОМ И ОБРАЗОВАНИЕ.

Китакйците имат много древна цивилизация, дали са много неща на света като започнеш от хартия и барути т.н. Турците са по население почти колкото Русия, а нямат една нобелова награда в науката. Така че е по вероятно ром да стане професор, отколкото да получи смисъл понятието "турски хакер". Така че когато фактите говорят, по-добре млъквай.

"Турските хакери искат откуп от 75 000 долара" Това не звучи сериозно!

ХАХАХХАХХАХАХА