Коментари - Стивън Хокинг ще се отправи в космоса | IT.dir.bg
назад

Стивън Хокинг ще се отправи в космоса

Световноизвестният британски физик и изследовател на Стивън Хокинг планира да се отправи в космоса на борда на кораб на компанията "Върджин галактик".

Обратно в новината

Коментари - Стивън Хокинг ще се отправи в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да не се връща.

Вавилонските шамани искат да фокусират отново прожекторите върху светоизвестното гуру Хокинг което техните медии сътвориха и неговата филосовфска теория за черните дупки - окулни символи на хаосът и разрухата, които съществуват само във въображението на горди и суетни човеци и с които се надяват да оправдават, моралният релативизъм (беззаконие), като го представят като нещо естествено срещащо се в природата чрез обилна насилническа пропаганда. Стара отегчителна игра, която скоро ще приключи.

А бе това са русофобски измишльотини! Всичко е "Холивуд"! Няма никаква "Върджин галактик"", няма никакъв Ричард Брансън, няма някакъв професор Стивън Хокинс! Всичко е краварска анимация. Нам нужна адна победа - мы за ценой не посотим!!!

Бти тъпите коментари. Просто не вярвам на ушите си. Русо- фоби и фили си правят гаргара, щото всите са грешни. Ма ще дойдат китайчетата и ще им разкажат играта.

Е гати перверзията.

Евала за смелостта на професора, но това натоварване което трябва да понесе ще го постави на границата на оцеляването. Космическата компания рискува да си направи лоша реклама.

Що да не си направи човекът кефа, дори да е за последно и именно, защото е за последно. :) Има някои неща, които простосмъртните - няма как да разберат!