Нидерландски учен: Трябва да заменим нивите с лаборатории

Традиционното фермерство е неустойчиво и вредно за околната среда, твърди Лукас ван дер Зее

Обратно в новината

Коментари - Нидерландски учен: Трябва да заменим нивите с лаборатории | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният кукумицин от ниската земя.

такива трябва да им се рита столчето навреме, че после е късно..

тоя хубаво си е за лудницата, но защо в дир-а го публикуват??!!?!? и те ли не са наред с главата?

Убеждавам се, че истинската храна, отгледана в една проста селска градина с животинска тор ... е и ще бъде върховен ЛУКС... Дори и днес пластмасовата продукция по магазините е безвкусна, нехранителна, нелечителна, тя е просто отровна... Гледайте си градинките, хора! Там е здравето, дълголетието и независимостта от лудостта на този свят.

требва да ви заменим със истински мъже

в холандия ще им се наложи, щото те ниви и без това нямат

Точно така , неграмотни Ганьовци им трябват :)

джендъра веднага се обади от коневръза

Яжте си л@ината вие, не се натрапвайте на останалия свят и не ръсете теориите ви навсякъде. Омръзнахте.

В България вече също няма обработваеми ниви - всичко е фиктивно за точене на евро средства. А нивите около големите градове са бетонирани.

СО2 в атмосверата е 0,04% ако падне под 0,02% живота на Планетата загива. Всичките хора на планетат подредени през метър в квадрат заемат площ 89 кв.км!

Личи си, че стоите затворен в някой аоартамент и не сте ходили на село скоро. :-) Поне излезте за уикенда извън града.

Това, по което му викат, че е експерт, градинарство ли е изобщо? Насело Градинарите казваха за такива: "Накарай мързеливия на работа, да те научи на акъл"... Не ги е срам вече! Точно тази страна са най-големите замърсители! И не само с СО2!

Мне, вече на нормалните хора започва да им писва от тези идотии! Пари няма да има за подобни глупотевици. Месото отгледани в лаборатории се оказа, че не е никак добро. А какви хвалби бяха. Пълна пародия сте. Утойчиво ще ви теглим една голяма сещате се.

Тия съвсем изперкаха! Абсолютни боклуци! Жадни за власт и пари!

И с какво Нидерландия толкова много замърсява, енциклопедисте?

математиката не ти е особено силна......през метър ще имаш по 1млн души на кв/км ...... да кажем че при 10 човека на метър кв.( колкото е норматива в градския транспорт) ще са ти нужни 900 кв км. или квадрат 30х30км

Слаб 2 по математика, седни си! Необходими са 89000 квадратни километра!

Сложил съм една нула в повече.

Гледайте ги, докато имате тази възможност, че не се знае, знае ли се... скоро могат и това да забранят.

С аграрните си приключения, но понеже си от бранша на разбирачите, немам намерение да се впускам в дискусия.

с огромните посеви на никому не нужните лалета! а тея лаборатории с размерите на посевните полета ли ще са? а, да добавим и прогресивна белгия, с нощното осветление на магистралите си (поне така разправят). това е много зелено, ша знайш!

ахах последно, кое е вярното? :D

Тоз кавал да не дава акъл и ако ще може въобще и да не яде. Лабораторните лай*а дето си мислят да ни ги налагат заедно с разни буболечки да си ги държат за тях. Ние си имаме земя и трябва да я опазваме и използваме по предназначение. А модераторчето дето трие неудобните мнения и цъка стотиците минуси да вземе да отиде на пл.Македония и с парите заработени от Америка за Педалия да си излекува сърбежите в областта под кръста. Със сигурност някой закъсал мангал или бежанец ще се прежали да му съдейства с лечението.

Вече няма да казваме 'бре тая крива нива' ами 'бре тая крива лаборатория'?

е изключително вредна за околната среда. а ние сме на върха на пирамидата на безумието.

обикновените хора са част от околната среда и по тази причина за вредни за самите себе си макар и вероятно да не го осъзнават ... и тук вече не мога да довърша коментара, поради силен пристъп на трагикомичен смях ...

Ааааааааааа, не знаех че само в прогресивна Белгия има осветени магистрали. Щото такива са магистралите по целия развит свят, но ти като истински Ганьо си си свикнал да ти е тъмно както на село. Ходи в Рашка, там още даже не са открили магистралите. Баси селянина!

Аз сам съм си намерил грешката, обаче явно ти си същия капут като по - горния щом задаваш тъпи въпроси и не можеш да си отговориш сам!

Вредни са изроди като тоя палячо. Жалкарска работа, що се мислят за по-велики от природата?!

Борка, брат, вземи резни тая пишка че явно ти пречи и ходи на майната си ПЛИЙЗ

!!!

и после що пушат трева, шмъткат кока и що стават гейтаци!?

аве умник има ли значение дали ще е 89 или 8900км2? кво се правиш на интересен само

хора като тоя трябва да бъдат тотално забранявани да дават изявление камо ли пък да взимат някакви решения и пращани на лечение

Не ти се отваря парашута, пич! Сори!

И после се чудете защо се появяват не хора като Хитлер!!!....

Месото, което се отглежда в лаборатории е на принципа на нарастването на раковите клетки...Ще минат години, преди да се разбере какви вреди за здравето на хората е допринесло... Но, нали трябва да намаляваме, това е целта? А този чичко ще получава грантове, ще пише докторати...Иначе няма пари за лабораторията му..

Да ви пикая и на учените.

Холандия е един от най- големите производители на зеленчуци посред зима и всички се отглеждат нс вода, подхранвани незнайно с какво и вегетиращи незнайно как ( според тоя мошеник без отделяне на СО2)

Трябва да заменим учените с фермери и огромният бюджет за псевдонаука да се даде на тези, които ни хранят с труда си на полето и оборите.

Дее и сатаната. Мри бе таласъм!

Ами заменете ги, ама вашите ниви и си яжте лабораторната продукция :)

г-н Зее, на какво мнение са господата Блее, Вее и Рее...?! ;D

Пак са се напушили и са писали статии

Se taia

Те се опитаха, но техните фермери не им се дадоха...

Ние отдавна сме ги заменили - доматите ни в магазина от "демокрацията" насам са пластмасови.

Мне, трябва да сменим политиците, които плащат за тези "изследвания". В краен случай да ги направим с една глава по-къси. А този "учен" - да ходи да мете плаца, няма да мине заговорът.

Основният проблем е броят на хората на земята. С напъване може да издържим още увеличение , но не и вечно увеличение. И това напъване може да ни струва скъпо и с неясен резултат.