Huawei е все по-близо до първото място в EMEA

Разликата със Samsung на пазара за смартфони се стопява

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално! Колкото и заблудени хора да има, щом едно нещо е три пъти по-евтино от друго нещо, а върши същата работа.... Веднъж се минаваш, втори път се минаваш, накрая минаваш на "китаец". Не че другите не са и те китайци...

почакай още малко китайците да завладеят пазара с дъмпинга си, унищожат конкуренцията и тогава ще запееш друга песен

Все пак има един заблуден, който ти е дал минус, а след това се е "изхвърлил" с някакъв несъстоятелен коментар. И предвид това, силно се съмнявам, че зомбираните и комплексираните люде някога ще свършат. Гъзарията и снобарията (особено в посткомунистическите държави) е повсеместна и ще трябва да минат стотици години, за да се промени това. В САЩ пък хората с лоботомия са толкова много, че ще са необходими в пъти повече време, за да се излекуват и да спрат да си дават парите за недоразуменията на Apple.

Ти си заблуденият Цените на стоките са неразривно свързани с нивото на доходите. Нарича се финансова икономика. Когато в Китай достигнат нива на заплащане както в САЩ и Европа, тогава и смартфоните им ще имат същите цени за запазване на пропорциите доходи-цени.

Само в офиса ползвам PC поради фирмена политика. От години вкъщи обаче всичко е Apple продукти, а различен телефон от iPhone не съм пипал. Не само, защото ми вършат работа, а и защото мога да си го позволя финансово.

+150

А и защото си прсто парче ...Както изглежда. Цървулко си ти г-н Пурко.