Huawei готви масивна реорганизация

Компанията ще се превърне в "непобедима желязна армия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи задава се армията на желязнородените!

Ако не беше комунистически Китай, още щяхте да пишете на примитивните американски компютри с флопита, дискове 20 мегабайта и 100-кила тумбести монитори на зелени квадратчета !

добър виц :)))

Не е виц а жестоката реалност-) През 1983 година Китайскат компартия влага огромни суми в тайванските Куанда и Компал а австралийската порно индустрия спонсорира създаването ва MPEG2 декодери, двете събития довеждат до бързото поевтиняване и разпространение но домашните компютри.

мдаа... а една бабичка от село също го направила. Та... коя е компанията - няма да кажеш. MPEG-2 моето дете, или така наречения H.222/H.262 стандарт е един DVD стандарт и нищо повече. От всички лицензи - 311 са на Сони, 119 на мицубиши, 99 на филипс и т.н. Само ми кажи едно - де ви намират бе?

Ние се намираме на всеки километър, а ти що пишеш на комунистически компютър ? :)

Флопитата първо и то години преди другите, бяха премахнати от Епъл, но явно това китайските мекерета не го знаят.

сега се чудят как д по скоро да си изплатят тухлите

набиха шута на айфоня,сега ще набият шута и на 5джито на краварите,щото са китайци и имат търпение,а не лакоми крави давещи се с гмо бургери,а другите жълти шаоми и самсинг измислиха и 108 пикселов сензор,така че айфоня отива там където се ползва за снимки на кифли от село

да взема да те светна, че 5Г-то е разработка на НАСА от 2014та година? Ей така... да не се излагаш като кифладжия пред товарен влак.

Дече си ползвател на айфон

Процесорите им очевидно не са от най-добрите. Сега чакаме да видим и операционната система която уж беше готова но се вижда че скоро няма да иа видим на мобилно устройство. След като се появи да видим какви апликации ще има за нея?

Напротив ще има телефон скоро с хармонито,, явно си недочел , всички приложения които работят на Андроид ще работят и на хармони сега продължавай да злобееш че китайците вече са на светлинни години преди нас. Ама ние българите си можем толкова никой не ни е виновен.

Не знаех че приложения от една операционна система могат да работят на друга без модифициране.

Мдам, така прави умният мениджър - следи развитието на нещата и взима изпреварващи мерки. Компании като Yahoo! лежаха на стари лаври и това ги доведе до никъде.

Че какво му е на Yahoo? 2010 имаха 7 долара за акция, сега имат 6. Хайде да погледнем новите лаври на Биткойнта, а?

И що Хуйвейчетатат на са с супер-дупер турбо иновативната Хармони ОС, а карат на мизерния скапан смърдящ американски андроид?

тъп затова

нещо май пръцна докато ти влизаше, а?