Huawei Mate 40 Pro е новият крал на DxOMark

Huawei Mate 40 Pro е телефонът с най-добра камера за тази година, а рузалтатъ му ще остане неоспорен и през 2021 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимките от този телефон са на ивото на евтина сапунерка от 200 лв. Рекламите на това дърво са като на отчаян човек който се опитва да продаде куц кон за 200 жълтици... Отчайващо качество на изображението, никаква острота. За толкова пари може да се купи истинска безогледална камера с обектив, заедно с приличен телефон. Но когато стокатата не може да продаде сама себе си, на помощ идва кресливата реклама. Процесора имал 30% повече транзистори.... Смях - Все едно нашия самолет е 30 % по тежък ! Китайска работа !

Абе не разбрах дали ще си купуваме телефони или фото апарати? Аз по принцип искам да говоря от телефона си, та и затова се казва телефон.

интересно ми е защо не може да признаете че нещо което не е произведено в САЩ е добро. дали ви харесва или не тази марка е на второ място в света след SAMSUNG. щом милиарди хора по света ги харесват и купуват които сте точно пък вие да казвате кое е боклук или не. какво сте вие - производители на о добра техника, някакви специалисти в тази област, инвеститори за милиарди или какво сте точно. повечето от вас не са произвели нищо през живота си освен лайна в тоалетната обаче дават компетентно мнение за всичко. айфона беше лидер когато пребори детронира НОКИА. но това беше отдавна. спряха да са лидер много отдавна. остана само високата им цена. вече само догонват другите. дори опитите на САЩ да сложат мита, ограничения за доставки и т.н. пак не успяват да попречат на хората да ги купуват. и какво като нямат нямат gmail или googlemaps.. това ли е най важното за един телефон. вече всеки телефон е достатъчен за "ало". все повече се гледа камерата, а там SAMSUNG и HUAWEI са номер едно. така че просто го приемете. САЩ бяха империя която след като стигна върха......тръгва надолу.

че от кога IPhone се произвеща в USA ???? :)

За неосведомените наивници: DxOMark = Платено съобщение

Тия на стойка ли са го държали като са снимали или резултата е за Про + ? 40 и 40 Про нямат стабилизация на основния сензор. Про без ОИС ... излагацията е пълна тоя път.

А иначе е ЯСНО! БОЙКОТ на всичко КИТАЙСКО! Като искате Андроид има Самсунг, еЛДжи, Гугъл и т.н.! НИЩО китайско! Тия изродди трябва да си платят за това, което сториха със СВЕТА!

Карай фатми - отвори ги да видиш какво пише на модулите и платките .

А днеска излизат новите Айфони и хуяМивейчо с германската камерка отива в киреча, а! Как беше лафа! Крал за един ден - ГЛУПАК за цял живот! ХАХАХАХАХАХАХА

Поне ден да беше крал , а то пак глупак си остана .

Те излязоха миналата седмица и са голямо разочарование, спорно е дори дали камерата дали е по добре от IPhone 11 pro - същия сензор ползва само дето сега прави все едно винаги HDR ... нещо на което не всеки е фен. iPhone от години са догонваща компания която върви с ок 3 поколения назад спрямо конкуренцията във всяка една иновация.

Какво е "рузалтатъ", идиоти?

не разбрах що изтрихте поста? за това че за 3 точки в някакъв тест плащате 500 долара отгоре? Това ли ви подразни????????????? Huawei Mate 40 Pro - 1200 долара за 136 точки Xiaomi Mi 10 Ultra - 699,00 евро за 133 точки Vivo X50 Pro 5G - 699 швейцарски франка за 127 точки

Huawei Mate 40 Pro - 1200 долара за 136 точки Xiaomi Mi 10 Ultra - 699,00 евро за 133 точки Vivo X50 Pro 5G - 699 швейцарски франка за 127 точки

широкоекранната камера не е широкоекранна Пълно с Алиасинг артефакти Телезоома прецаква фокуса Тъмни видеа Остротата на картината пълна боза при ходене и снимане Сенчести артефакти на видеото Всичко отва от dxomark ревюто коеот няма да ви споменат в тази поръчкова статия.

Това е така по принцип. Обаче те го сравняват с другите телефони на пазара. Явно при тях нещата са още по зле.

Не е явно, докато не го прочетеш. Хайде да не правим заключения без да знаем фактите. А ти гарантирам, че докато не хванеш лупата - няма да разбереш, че има разлика... ама нали има 3 точки в СУБЕКТИВЕН тест под микроскоп - що да не удариш на масата едни 500 долара отгоре. Тестовете ги има. Аз съм Мате 20 про. Точно от този сайт се излъгах. Сега си блъскам главата, щото Тъча на клавиатурата е пълна боза (без значение коя слагаш) и понеже няма Супер Юзър за него (ако не си платиш едни 120 долара) - няма и как да го калибрирам нормално.

Тоест приемаме, че има GAPPS ? Защото без тях смартфона е неизползваем като P40 и компания.

Лайка си върна позицията с крадения алгоритъм от Huygens