Huawei може да пусне смартфони с Harmony OS през 2020 г.

Не можем повече да чакаме, казват от ръководството на компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бре китайците са умни, но само се чудя ако сега решат да кажат стига сме купували от краварите и после тия американски фирми получат лиценз от собственото си правителство да продават на китай, но китай им каже ми ние вече си го направихме, та тогава ко ше стане!!?? Това ми е чудното! Да видим очакват се интересни времена! Но както казва една китайска мъдрост: "Да не дава Господ да живееш в интересни времена!"

то това вече става, по-интересния въпрос е утре като САЩ кажат дайте да почваме търговията и Китай им кажат добре ама вече долари не вървят, тогава САЩ ще го закъсат яко

може може... а може и да не може.

ще ще .... ще ще ще ще ще ще... аре това го слушаме над сто години. от 1917та все това повтаряте за САЩ пролетарията.

все повече държави се научават да са си самодостатъчни. Русия след толкова санкции е по добре. икономиката си върви, част от производства които бяха затворени се отвориха наново. преди пиеха българско вино сега пият руско или китайско. кой страда от това - българите винопроизводители. Иран - оправят се сами Северна Корея - оправят се сами с малко помощ от Китай и Русия Китай - ще излезе по силен от битката Куба и Венецуела - оправят се Турция - оправя се и пет пари не дава санкциите на САЩ. прекалено много врагове станаха а и прекалено много държави ще се научат да се оправят сами. когато това стане на кой ще са нужни полицейските методи на САЩ. когато Китай разработи собствена платформа, много бързо сегашните фирми които имат приложения за Android и IOS, много бързо ще ги преработят и пуснат и там, пък клиентите нека си избират. "Huawei" има достатъчно фенове. както има фенове на другите две операционни системи. не вярвам хилядите фирми които имат софтуер за мобилни телефони да се пропуснат възможността да продават и през новата платформа. а и на Китай винаги му остава опцията след като излезе новата система без значене дали е сега или след 1 или 2 години да блокира достъпа на GOOGLE, Android, Aple до потребителите в Китай

ще ще ама вече става, ако четеш новини различни от "америка е най-велика, а Русия е враг на света"

става става, ама не става. Това е само в кухите ви кратуни. Фактите говорят други неща. Че Русия си базира икономиката на цената на петрола в ДОЛАРИ и то на 50 долара барела. Ха чети ТАСС поне, не само да тролиш... ама и руски не знаеш путинофиле.

чета нови в които въобще няма кой колко е велик, а сравняване на телефони. Новини в които Хуйвейчето е на първо място по камера и точно в тези сайтове пише че Хармонито ще бъде за калпавите телефони на Хуйвей щото иначе никой няма да купи флагманите.

"Куба и Венецуела - оправят се" ха ха ха :))) "Северна Корея - оправят се сами с малко помощ от Китай и Русия" кажи какво направиха Русия и Китай. Ама ТОЧНО. не бляд. тази пропаганда не хваща декиш миличък. не сме в 19 век.

Ами то по твоята логика и сега не би имало кой да ги купи без Андроид. Сигурен съм, че Хармони ще копира в голяма степен Андроида. Спира ги само Google Play Magazine.

Клекнаха ли на американските педали? Клекнаха ли бе малоумник? Ха, ха, ха, ами оправят се сами, това е самата истина.... американските педали да си го.....

разбирачев, това че си изчисляват цената в долари не значи, че ще използват долари, и ти чети кои големи корпорации вече не приемат долари, и защо Русия и Китай продават долари и американски дълг, а купуват злато

може и да е трудно, колко известни са станали досега firefox os и sailfish os , последната е основата на Хармъни на Huawei и на Аврора (руска)

Точно долари ползват.