17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те операционна система може и да направят, но сложнотията е да направят развойна среда, която да е удобна на производителите на приложения. Още по-сложното е да накарат производителите да пуснат приложенията си за тази операционна система. Ако им плащат за да си пренапишат приложенията за Хуауей ОС може и да стане. Извън Китай не виждам кой ще иска да използва китайски апове. За какво ти е този телефон, за селфита ли?

Китайската компания работи усилено по своя план - какво, от къде и как да го открадне! странно съвпада със старият бизнес план!

Само много прости хора не биха могли да разберат, че в света няма сила, която да може да спре Китай – могат да му причинят малки неприятности, но и те ще бъдат за сметка на причинителите. Погледнато глобално, това е началото на края на капитализма, такъв какъвто е сега. Този хиперагресивен и несправедлив социален модел е станал нетърпим и ще бъде ликвидиран. Не казвам, че в света няма да има капитали – ще има разбира се, но резултатите от тях ще бъдат насочени много повече към обществото, в сравнение със сега. Това ще стане задължително, понеже в противен случай човешката цивилизация ще загине. Не случайно в световен мащаб се засилват антикапиталистическите движения. Само ние българите, това не го разбираме и продължаваме както сме свикнали от стотици години – ако все пак у нас стане нещо ново, то обикновено идва отвън – така беше с освобождението от турско робство, така беше със социализма, със сегашния див капитализъм, така ще бъде и занапред. Безкрайно жалко и унизително.

ми хващай гората и на 9 септември ела на жълтите павета ……

Всъщност, от китайския капитализъм по-див едва ли има, ама.. мерси че ни обясни нещата, дедо ! Личи че си че си на ти с високите технологии - с тия проницателни обобщения направо звучиш като софтуерен инженер или девелопър :)))

С нетърпение очаквам да видя къде точно, освен в Чайнатаън, ще си продават бъгавите пръчки, хехех! При положение, че има куп други китайски марки, които работят с Гугъл:) Малки, крадливи сладурковци:)))

Продават се успешно в цял свят, нещастник. Ръст на продажбите тая година ДОРИ И БЕЗ ГУГЪЛ на телефоните им. Дишат във врата на Самсунг, догодина може и да ги задминат за първото място . За сравнение Епъл само за тримесечието отчита 10 % спад !!!

Епа казано е кото сам си направиш и цяло село не може да ти го направи! Китайците както не веднъж са го показали и доказали, не са някое "тъпа" нация и от тая гледна точка могат да си измислят и най-вече произведат, почти без пари, мнооооого неща! Та така!

Чудя се дали някой може да обясни с думи прости тази интрига...

думи, краварите не миогат да си продават ябълките на ниски цени както Huawei, измислиха че Китайците ги шпионират чрез Гугъл с тези телефони и направиха закон за забрана на продажбите на Huawei.

Бъдещето на комуникациите е 5G. САЩ нямат никакви готови разработки по въпроса. Huawei от друга страна вече инсталира собственото си 5G оборудване. САЩ се опитват да ги спрат. Засега не се справят особено добре. Ще гледаме, ще видим