Huawei покри Монако с 5G

Това е първата страна с цялостно покритие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краварите все още нямат 5 G, а само някои елементи на 5G и затова са в паника. Иначе щяха да упищят орталъка, колко са модерни, иновативни и прогресивни. Щяха да го предлагат на многократно завишени цени и да тръбят, че вече и на луната са го инсталирали и на Марс ще го изпратят, но истината е, че само китайците произвеждат такова оборудване и никакви санкции не могат да спрът прогреса.

Нека специалистите да кажат до колко е безопасна 5 G защото коментарите за това колко е вредна и как влияе на органите са много!

Всъщност драмата с Huawei e че гринговците няма да могат да подслушват. Китай и Хуавей предложиха дори договор официален със всеки потребител че няма да има никави backdoors с всички последствия акотакива бъдат открити. САЩ някога да са сключвали такъв договор .НЕ естествено. За Cisco Сноудън доказа че има инсталирани backdoors за използване от ЦРУ и другите агенции на САЩ. Така че не Китай а САЩ искат да подслушват .

То и Руслямска държава подписа договор за гарантиране териториалната цялост на Украйна, ама анексира Крим и какви са последствията? Та и тука, като открия и какво? Ще изхвърлят апаратурата ли? Или Хуявей ще им върне парите? Тези които не спазват никакви договори са готови да подпишат всякакви такива. Тези които се съобразяват с договорите не подписват такива с лека ръка. И не Китай подписва такъв договор, а искаш САЩ да били подписали !!!!???? Освен това backdoors не е нужно да са инсталирани умишлено. При протоколите винаги може да се получи пробив в сигурността. За такива случаи се правят пачове, които решават софтуерните проблеми.

Монако е малко безспорно . Само дето има една много важна подробност .В това Монако не живее нито един случаен човек. Това е реклама . Щом тези хора са се доверили на Huawei а те имат какво да крият и това означава че краварите като винаги пак са лъгали като само те могат.

Не сте на ясно че заради по високата честота, гъстотата на клетките е много по-голяма отколкото при 3Г/4Г ама вземете да попрочетете малко преди да се правите на остроумни , а и друго бедняците се присмиват на другите погледнете в кочината която живеете и с какви мизерни заплати сте , след това се присмивайте на другите. Алеко много добре ви е описал

А да видим - Китай и САЩ са приблизително равни по площ. Къде 5Gпокритието е по-голямо? Залагам, че не е в щатите.

Донълт Тръмп не харесва тази статия

Явно първи са готови с 5G-то тия от Huawei, затова и цялата война.

Така ще да е. Успели са цели 2 кв.км да оборудват с 5G, което е 100% покритие. В САЩ са оборудвани едва 111 000 кв.км с 5 G, което е 1% покритие, а това си е повод за война

Не знам числата, нито знам кой е покривал с 5Г в щатите (няма практична употреба като модем и т.н. засега, може и никога да няма та не съм ги следил). Но за да е толкова голяма шумотевицата явно има нещо, приказките за подслушване и т.н. са верни но далеч далеч не почват с 5Г-то, така е от преди китайците да станаг сериозен играч на тоя пазар. Та има някакво подплашване, има и напън от страна на китайците да станат независими със свои процесори (на слука с това.... след 10 години ще се знае имат ли някакъв успех, не ги виждам освен ако белите съвсем не се успят).

те говедарите винаги са едва.... даже едва копираха Хьортен от 1939 за супер-пупер-дупер иновационния B-2 къде половин век по-късно...хе хе

Е как Дада няма да изсипе поредната простотия да разберем всички колко са велики щатите. Ама кравара е писател той не е читател... Юридически това е първата държава с 5G дано разбереш какво означава. А сега можеш да почнеш да ни убеждаваш че ако беше по голяма държавата нямаше да стане понеже са "много" бедни.

Потвърждаваш безапелационно тъпотата си. Точно това съм написал с други думи. Че в Монако покритието е 100%, а в САЩ само 1%.

Ей ама си нагъл бе това че си болднал ЦЕЛИ 2км. и ЕДВА не е никаква ирония нали. Трол си и то голям браво заработи още някой цент като ме накара да ти отговоря

те отдана са готови само оранжевите сънища не го виждат и се таратупничат

страна е силно казано.. население 30 хил., площ 2 км2.. хубава реклама, но реално не означава нищо..

Нищо са ама 10000 пъти по богати от нас

А ние с бабта покрихме градината с 10G, като 1G в случая е равно на 1(кофа оборкси тор) G-Govejda. 1G=1024Kb ( кравешки л-йна) Така сме тук с новата математика...

А у нас когааа?

Как кога? Мтел имат вече една цяла клетка и тестова чистота. Но това не им пречи да се рекламират като да са покрили цяла България.

Ментел могат да покрият само оая си работа..и...дотам...

монако си замине. вече нема да става за живеене.

не думай

Сега очакваме санкции от Щатите как така Монако ще има оборудване на Huawei.

санкцията ще е отпадане на Григор от Синсинати

Хахахахахааа

5ж на хуявея е с руски процесори и елементи !!

И като се събуди, пръста ти беше в... не, не в контакта на друго място...

Ако е така значи това е 6G!

що тиреш бе мародератора? Само показах каква непосилна работа са извършили. да покрият с 5Г цяла държава :))) Ватикан (0.44км²) Монако (1.98км²) Науру (21км²) Тувалу (26км²) За нула време могат да покрият 4 държави... трябват им 4 клетки.

та за това и квартал Младост 17км². да има с какво да сравняват хората.

на Монако и трябват точно 2 клетки за телефони и е покрита 10 пъти.

щото в Фанбупкасити тряят мноу повече ама ни го праи компира ки...мое да пробва и в Саморов хе хе

Е сега им измряха всички птици в района хахахахаахахахах

Е то там е адски сложно да се изгради 5G :)

Я деаааа...