Huawei представи нов смартфон във Виена

nova 9 предлага мощна камера, която може да заснема качествени 4К видеа и през нощта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Процесорът е 8-ядрен Snapdragon 778G, съчетан с видеоускорителят Adreno 642L." Ъъ..чакай пак ли с американски процесор? Нали марката със срамното име си беше създала всичко сама, заради санкциите, демек даже САЩ са и направили услуга ? И що толкова рекламират как вървели повечето Андроид приложения, а Гого (путонско-китайския писач) съвсем услужливо е пропуснал даже каква ОС върви на това китайско менте и 90% от статията е какви снимки прави :D Жалки копирачи, да потъват..на кой му пука..

Още се мъчат да пробутват копираните сапунерки със шпионски софтуер, ама не минава номера:))) Ако ще във виенската филхармония да го представят, все тая. Сега други жълти взеха тяхната ниша, да видим до кога:)

Колко само си прост, Другарю Ким Чен Ун Путин :)

Без GMS хуявея е гола вода. Повечето неща се подкарват, но банковия софтуер и разни други "подробности" не искат. Като хардуер са ОК, но софтуерно са трагедия. Никога не бих си купил телефон, софтуерно осакатен като хуявея.

Нито дума за уникалните M1 PRO и Max процесори които Apple представи преди 3(!) дена, обаче пространнни пиар есета за всеки боклук от техническия филиал на китайската ком-партия. Евала..

Пълно е със зомбита като тебе дето се насират от кеф като чуят М1 и драскат ли, драскат. Тях чети. И, разбира се - в 2 през нощта на опашката - когато пускат новия/стар телефон. Да не изпуснеш.

123 как си личиш от далеч! Мухахахха

Какъв 123 ти е в главата бе, педал късопишков ! Всички гейове сте с айфони, начело с шефа ви.

Какви се пенявиш ,бе мамин златен! Късопишков може да викаш на китайския си гей-любовник! Ако беше пичк@ щях да ти покажа един къс! Ей, писна ми от хейтъри! Да не те е ударил някой с айфон по главата като малък? Ползвай си самсунг или ксиоми - по-скъпи от айфон вече, или ако си мазохист Хуауей с измислена китайска операционна! И изкарай тоя айфон от гъ@а си, дето те дразни толкова много! Ай, съз здраве!

Какво му е Оникалното ? Интел и АМД го бият - Core i9-9900K и AMD Ryzen 5 3600.

Уникалното е, че Интел и АМД не го бият, а са равни с него, но харчат три пъти повече ток и вентилаторите им се въртят така бесно, че не можеш да си чуеш приказката от тях. А, да - М1 достига пиков момент много по-рано.

Китаеца може САМО да продава такива телефони на БЪЛГАРСКИ фирми и да ги изпраща с самолет или кораб към България... Ако някой китаец иска да живее в БЪлгария, трябва да го убият, за да имаш Пари и Работа !!! Като убият Китаец, в ТЪМНОТО, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария и ще има Пари и Работа за нас, българите. Мачкай и пали всякакви Китайски Ресторанти и магазини !!!

Пич, и аз смятам че всяка раса трябва да си седи на континента, обаче ти малко прекаляваш в изказа си. Ако си истински християнин би трябвало да знаеш, че убийството е номер едно смъртен грях…

Не, самоубийството е номер едно смъртен грях!

Класически прост расист!