Huawei представи смартфон с 48 МР камера

Huawei Nova 4 ще бъде повече от 2 пъти по-евтин от новия iPhone

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от комплексарщина, щяло да изяде ябълката или там каквото и да е. Това ли е най важното? Представям си какви хора сте, щом се определяте с вещите. Аз лично използвам макбук про и мейт 20 про, е и ? Ползвам това което искам, имам си мои основания, които са си за мен, но никога не опирам до марката, смешници.

Правилното отбелязване на отегчение започва с Уф и чак след това е аман, бре... ;-)

За мен например - това е най-важното. Обещал съм (и на себе си и на приятели), че ще почерпя, когато Apple последва съдбата на betamax и Nokia. Тази измислена компания с недоразуменията, които нахално нарича "смарт устройства" е еманация на нахалството и арогантността. Да крадеш идеи и след това да ги представяш за свои може да го направи само един психично болен човек като Джобс. Да са живи и здрави хората от Xerox, които създадоха операционната система, която чичо Стиви така умело презентираше за своя разработка. А за другите неща не е нужно даже да се коментира - устройствата на Apple отдавна са ОСТАРЯЛА и ненужно скъпа технология, която се крепи от парите на комплексирани хора и SNOB-и (имам предвид клиентелата им).

Американски съдия веднага да издаде решение за световна забрана, затваряне и ликвидация на китайския производител. Освен обвинения за шпионаж, да бъде незабавно доказано връзки с извънземни, зомбита и върколаци.

отиде огризката в ряката

С Гугъл транслейт ли преведохте статията!? "Изпoлзвa ce cиcтeмaтa-въpxy-чипa Кіrіn 970, пpoизвeждaнa чpeз 10 нaнoмeтpoв тexнoлoгичeн пpoцec."

System on a chip = SOC

Сбогом на огризката!

i phone е N1