Huawei с ръст на приходите въпреки кризата

Компанията отчете 25,8 млрд. долара за първото тримесечие

Обратно в новината

Коментари - Huawei с ръст на приходите въпреки кризата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кой да вярва читателя - на лъжците от Дир.бг - " Huawei обяви рязко намаляване на проходите 16:24 | 21.04.20 " или на лъжците от Дир.бг - " Huawei с ръст на приходите въпреки кризата 13:18 | 21.04.20"

абе вие всяка седмица ли си купувате нов телефон? Изплатихте ли вече миналогодишния лизинг? И ябълката и пикси-то се произвеждаха в Китай, Леново - то също. Ами сега" Едно HTC остана. Пък и надали някоя фирма разчита на Огромния БГ пазар и Вискоката ни покупателност. Те ще се оправят някакси, ние - едва ли. Или да помислим за Наш, Роден БГ смартфон със 100 % бг части, сглобен за по евтино в някоя ромска махала.

Благодаря ти, че си се ориентирал правилно и признаваш Тайван, където се прави HTC за китайска територия!

Какъв Ху-я-миразвей пак бълнувате, бе, драскачи на надница?! Тия цифри вярва ли им някой? Ху-ямиговей са фитка от миналата година и това е финито. Без Гугъл не стават за нищо. А и какво печалби? Светът чака Жълтурландия да си плати за чумата, която причини! Ако не, ще им го припомнят - Хирошима и Нагазаки.

Ех тролче и ти носиш в джобчето на изгнилите си турски дънки Ху-ямиговей, но нали трябва да си заработиш девалвиралите рублички. Жълтите може да са фитка ама 5G мрежата в Англия е тяхна, а не на Сименс, Мименс или някоя изгнила презокеанска ябълка.

Китайците са като циганите - честни. Не знам защо никой не вярва ни на хуавейците, ни на правителството им. И аз ще бойкотирам китайските марки.

Някои бойкотират едни магазини, започващи с "L". Аз пък не ги бойкотирам! Продават ми лимоните на два пъти по-ниска цена от кварталните плод-зеленчук. Пък като проверя лимоните - еднакви, дори в магазина с 'L" - по-хубави. Много трудно ще се съглася да дам два-три пъти повече за огризка с по-скромни възможности от HYAWEI.

Бойкот, бойкот. Крадци и мошеници

Да бе едните ти искат 4 пъти по висока цена за даден продукт но китайците са крадци, как става така?

Бойкот на жълтата зараза...