Huawei ще обнови 200 млн. Android смартфона до HarmonyOS

Актуализацията трябва да стане факт до края на текущата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарение на американските санкции (дето са толкова 'смешни' за ватниците - пей сърце е тяхната щот нямат икономика) телефонния бизнас на Уйвей тотално колабира - свърши запаса им от тайвански чипове и от номер 1 (за кратко, поради пандемията) вече не са и в топ 5. И още по-зле ще става. А шмекериите с Harmony OS (Android 10) тотално ги компрометираха.

Вероятно няма да има особена разлика с андроида. Само като зарежда ще мунебразлично името.

Гугъл сървиси -ТЦ

Harmony OS е просто разновидност на Андроид

как не те изтриха като мене с това твърдение... нямам идея. Сигурно щото им дадох факти за това, че е поредната кражба от КитКат.

Ще се връщам на Самсунг

Ще се минава на Хуавей.

Че к'ъв ватник си иначе ако не минеш :) 2000 лв за уйвейски флагман ще събереш ли?

dir.bg 15.11.2019 - Huawei може да пусне смартфони със собствена операционна система Harmony OS в близките 6 до 9 месеца...

Ми какво да ви кажа, сега и индииците ще налапат новата OS и след това ще се окаже, че над 80% от световното население използват новата, китайска OS! Ма както народа ни е казъл каквото сам си направиш и цяло село не може да ти направи! Та тръмпя в цялата му "мъдрост", "опит" и други такива несериозни неща успя да направи китайците далеч по-силни отколкото даже мизерния му мозък може да си представи!

Това заплаха към потребителите ли е?

едва ли е по-голяма от гугълското животинче.

Китайците не ги мислете. Отдавна са номер едно по мобилни технологии (телефони, 5г, и тн). Ябълките даже не са втори. И със санкциите гугъл от лидер в опер. системи отива към номер 2. След Хуйвей и другите китайски производитеи ще минат към Хармонито. И после ще ги питам за чий ручаха жабетата.

Грешиш! Първи са САЩ, Тайван. Южна Корея, ЮК и Япония! Китай са доста назад!

Хахахахахахаха. Тия сънища са далеееч о реалността.

Дори в любимия ти уйВЕЙ нема нищо китайско! :))))))))

В кое са номер едно бе селяк ?По население и световни роби бачкатори може .... Тема за Хуявей той пак дъвче с овчия си мозък Американците , Андроид, Апъл ..айде марш на село с Хуявея ,!

Новата ОС предплагам ще работи с всички приложения написани за Андроид.

В какъв случай не е нова ОС, а само интерфейс на Андроид!

Като не разбирате защо изобщо се обаждате? :-)

Тролове, толкова сте прости, че думи нямам. Има един филм от ЯПОНСКИ режисьор - 100 лица на Huwaei. Гледайте го преди да пишете глупости! Там се разказва в кои отрасли се ползват нещата на Huawei. В един от тях, който е много ключов, и за който съм много добре запознат запада до какво ниво е, видях китайците колко плашещо много са дръпнали напред, само за 2-3 години.

Да ще го гледам и ще пея химна на ККП! Хе Хе Хе

Да се учудвам ли, че го знаеш?

Ето така САЩ се самоубиват технологично сами. Май не осъзнаха, че Андроид започна да се развива толкова бурно, след появата си, защото китайците го приеха и започнаха да пускат всякакви джаджи с него. Чак се дразнех, защото какви ли не боклуци нямаше. Все пак ми се струва, че САЩ имат по-голяма изгода китайците да ползват Андроид, отколкото китайхите да си имат собствена ОС. Ето затова политиката не трябва да се бърка в бизнеса. Направиха хранително ембарго на Русия, Е, сега Русия дори изнася. Европа загубиха огромен пазар, който няма да си върнат. САЩ си играят на технологична война с Китай. Ето вече има и китайска ОС, Андроид няма да се върне в Китай. А който си мисли че ще е боклук, то това не е важно толкова, колкото, че млрд и кусур потребители няма да ползват Андроид.

Чудесен пример даде с раСССия! Рублата им поевтиня 3 пъти последните години и тотално я закъсаха! И колхозна чайна натам са тръгнали! Епъл вече си изнесе всичко от чайна! Самсунг и те!

Ти слабоумен ли си? Кой ще ти купува Айфон за 3000$? Такива пропагандьори като тебе, които не си виждат собствени гол г.з са ми много смешни!

Мне! Не съм слабоумен, а УСВЕДОМЕН! Провери къде правят вече Айфон и Мак! Хе Хе Хе! Точно така! Индия и Виетнам!

пак ли бе? За 3ти път. Писна ми от тази Хармоника. Скъсаха се от пускания.

Harmony OS? Началото на края на смартфоните Huawei.

Huawei защо ли не питаха такъв експерт като теб, а тръгнаха към "края си"! Много глупаво от тяхна страна!!!

Стига сте писали за тия колхозни сапунерки e! Истината е Sony Xperia 1 iii ! ЕЙ ТОВА е ТЕЛЕФОНА!

Това са ПР статии! Всеки ден има подобна за Хуавей. Вървят по модела на Епъл. Парите вместо в реклама в ПР. :-)

Да, ама само ако си достатъчно умен да не го използваш с андроид. Ти вероятно не си такъв.

Поинтересувай се колко стотни от процента има сони като пазарен дял от телефоните. Майстора ми на смартфони ми е казал, ако си купя сони, да не идвам при него. И аз бях изненадан, защото дизайнът им ми харесва, но той сигурно има основания.