Huawei вади бюджетен "убиец"

Смартфонът ще струва около 300 лева, но ще има много върхови способности

Обратно в новината

Коментари - Huawei вади бюджетен "убиец" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бюджетен убиец е Айфон, тоя изобщо няма да се отрази на който и да е бюджет. Жълтите трябва да продадат по 200 такива за да направят печалбата от един Айфон. Такъв телефон в момента, в който се купи губи 30% от стойността си, а след година 80%, след 2 години го хвърляш. Айфона след година губи не повече от 20%, а след 2 не повече от 30%. Та въпроса е дали да си убиеш бюджета с Айфон или да си купиш "еднодневка"

Правилно! Добре е да се инвестира в Айфони! Аз си купувам по 5 от всеки нов модел и чакам да им се вдигне цената. Ще избия рибата като ги продам с 1000% печалба след 5 години!

Шило

Китайците удариха "ябълката" в земята.

Никой не се интересува от 99,9999% от човечеството. Но се събират данни и систиматизират по някакъв начин. И ако след време някой човек стане влиятелен фактор, информацията за него се преглежда и се търсят факти, които лицето не би желало да стават публично достояние. Например станал си премиер, но на младини като едноличен търговец понякога не си издавал касови бележки. И започват да те шантажирват. Така, 1е онзи който няма идея да става политик или крупен бизнесмен, не рискува нищо.

БбббхахахахсхааАа, ее, браТчед, направо ме застреля, честно:)))) "Като станеш премиер и почват да те шантажирВат, викаш" :))) Не може да си толкоз прост, сигурно си се "нашантажирвал" яко, преди да създадеш този бисер, Бравос!!!

С тези показатели трябва да е макс. 100 долара... Що ме триете, да не би нещо нецензурно да съм написал?

С тези показатели трябва да е макс. 100 долара...

Показателите му са по-добри от айфон за над 2000 лв. Защо да трябва???

МИтата отдавна минаха по този път и са на две обиколки напред. И да го хвалите този шпионин, само шарани ще се вържат.

фейса, гугъл и подобни са най големите шпиони

На ниво фърмуер драги, не на ниво приложения.

шпионин? нещо доказателства тва онва? или викаш щом ти казваш всички трябва да приемаме, че е така? ;)

Глей ся, силно се съмнявам, че китайските специални служби много се интересуват, какви ги приказва или къде точно се намира средностатистическия българин, който ще си купи такава машинка. В същото време обаче, достъпната цена за относително добри услуги е ... печеливша на българския пазар, колкото и малък да е той. Същото впрочем се отнася и за средностатистическите севропейци в Западна Европа, които не са цъфнали кой знае колко и добре умеят да правят сметка на парите си.

Разбира се, че не се интеревуат от тебе и от още много други. Но има и малък брой хора от които се интересуват, за това става дума. Не че са само тия разбира се, всички го правят.