Идентифицираха механизъм, свързан със стареенето

Удължаването на живота е свързано с по-доброто разбиране на стареенето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте шашкали хората с вашите "научни" обяснения. Непрекъснато се бъркате в Божиите дела и се мислите за по-умни от Него. Голямата картина на планетата Земя е изцяло негативна.

Уважаеми г-н Гогов, прочетете нещо и за прионите , ... ! Пишете нещо за хората - за деня, с какво да се защитят и предпазят от всичките заобикалящи ни боклуци.

Ясно - британските учени.

Разбра ли бе, нематод смотан? Аз откога ти разправям, че онова, дето си правил някога на млади години, не трябва вече да го правиш, ама не! Е, дъртей тогава!

Стеснените специалисти забравят, че човек е на първо място духовно същество. Много по-решаващи са удоволетворението от живота в духовен план или кризите в тази насока. Ментално човек не може да бъде осеменител и инкубатор безкрайно. Той е родител и така се осъществява чрез отглеждане и възпитаване на деца. Или тотално деградира. Психиката е свързана с тялото в симбиоза и няма сила, която да ги раздели. Щастието е човек да остарява едновременно физически и духовно. Нарича се Колело на Живота и е нарисувано от Захари Зограф в Преображенския манастир. Излизането от този модел на представа се превръща в "Синдром на Маугли" - да се мъчиш да се случи нещо, на което времето безвъзвратно е отминало. Това пробват "учените".

Аз този живот едвам ще го изтърпя - Те се загрижили да го удължават - А мерси !!!

Че и гените за антиоксидантната защита спират да са активни и техните ензими намаляват с възрастта в организма