Коментари - Шпионажът достигнал света на елфите и джуджетата | IT.dir.bg
назад

Шпионажът достигнал света на елфите и джуджетата

Американските и британските разузнавателни служби не ограничават действията си до реалния свят и са проникнали и в световете на World of Warcraft и Second Life, шпионирайки и събирайки данни в онлайн игрите, популярни сред милиони хора по целия свят.

Обратно в новината

Коментари - Шпионажът достигнал света на елфите и джуджетата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mдааа сега ми става ясно защо в моя гейм клуб нахлуха 12 барети от НСБОП и арестуваха 5 непълнолетни деца, та те редовно са изтребвали съюзниците ни от НАТО в WarCraft и CounterStrike. Какво да правиш , като не се обозначават, приятелски огън !

Както е казал джугернаутинът - Run little bottom tower, run!

Шпионажът е едно от най-благородните деяния на страните и правителствата им: -разкрива тайните и с това намалява страха им една от друга. -изравнява възможностите на противниците и с това стопира агресивни намерения. -действа със собствените им ресурси и на собствения им риск. -съдейства за развитието на технологиите. -предпазва развитите общества от агресията на изостаналите. -слуви като "вълнолом" за световните събития и изравнява протуберансите в активността на човешката популация. Ако ме разбирате, де...

Единственото, което се разбира, е че мозъкът ти е, като билярдна топка. Имаш максимум две гънки и едната задължително е за равновесие.

Центърът на равновесието се намира в ухото.

Представям си как разни англосаксонски агенти пухат игрите от сутрин до мрак с оправданието, че провеждат специални операции. ИДИОТИИИИИИИИ!!

да бе терористи ползват човешки холограми да ни увреждат подава трол наблизо и яко споменава близки роднини техни...вярно е големи бели става т а какви ще станат страшно подават погинали в близкото бъдеще

Мда, ето това са Дистрибуторите на Демокрацията в Света:-))) Демокрация! Много добре е измислено! Библията и другите там свободни съчинения на религиозна тематика - пасти да ядат, пред Демокрацията! :-)

викаш друго си е диктатурката един вожд една партия кои не му харесва у лагеро

Това, че човека е казал, че не харесва нещо, не значи че харесва и другата крайност. Животът не е само - черно и бяло :-) И слава богу