Илън Мъск ще създава нова държава на Марс

Проблемът е документален - нито едно земно правителство няма власт на свободната планета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичките Мъсконавти ще ви ги пратя обратно на земята обезчестени.

Дивият комерсиалфашист, трябва да бъде озаптен от международната общност, преди да е закрил небето със своята Мъско-сателитосфера.

Мъск е човек с идеи, мечти, размах и пари. Рано или късно ще ги реализира. Както стартира Starlink и вече има 895 спътника. Както започна да реализира много други свои грандиозни проекти. Да, много от тях не вървят по план, защото се правят за пръв път. Има неуспешни опити и забавяне, но това е нормално за всяко ново и грандиозно начинание. Дали ще е след 3 или 5 или 10 години, колония на Марс ще има. Повечето пишещи тук, нямат нито идеи, нито мечти, нито пари и единственото, което могат да правят добре е да седят пред екрана и да хейтвате. След 5 години пак ще се са тук и ще пишат глупости

Предлагам ББ за президент на новата държава. Той е "специалист по всичко", вече го виждам как инспектира марсианските пътища.

Очевидно първият човек стъпил на Марс трябва да е адвокат. Още не сме стигнали до Марс, а вече има правни проблеми:)))

Е, няма такава държава!

Ракетата на казан, мултифункционална 2 в 1

китайски квартал ще има ли? а дюнери и такос? yes, of corсe еми идваме, само дано фортчето запали

Само се чудя китайците дали ще сколасат на време със заводите на Марс, иначе заселниците и без тоалетна хартия ще останат.

Дада, какво чакаш? Mars One is looking for country representatives! Here's your chance to represent Mars One and help send the first humans to Mars.

Имаше даже сайт дето набираха кандидати за полета - балъци от целия свят Mars-one.com Пирамиди, фараони, мириканците са най добрите в кьорфишека

Толкова си тъп, че не го осъзнаваш! Mars one няма нищо общо с Мъск. Това е проект на Бъз Ландсторп. Набираха средства за да построят ракета и впоследствие колония на Марс. Проекта фалира преди около две години, без да изстреля и една ракета. Проектът стартира в Холандия, нищо общо и с американците. Когато се опитваш да кажеш нещо, което не ти е ясно, поне проверявай фактите! В противен случай с две изречения показваш целия си умствен капацитет - кръгла нула!

и ще пуснем там в свободна продажба всички наркотици ... и ще хубаво - хубаво .. Нали.. Илон ...

Ще пусне топлата вода на марс и малко телешко сварено

Изпълнителният директор на космическата компания SpaceX - Илон Мъск уверено върви към реализиране на мечтите си за транспортирането на хора до Марс. Американският милиардер е уверен, че след шест години човек ще може да стъпи на Червената планета....Бе тия шитни, докога ще ги слушаме?! Та Мъски трябваше да е на Марс още преди 7-8 години, та дори на Луната трябваше да е преди 2-3 години! А бойлерите му за зеле се взривяват един след друг! Да! Може и да прати на Марс консерви телешко кравешко варено, но не и хора които да оцелеят!

Твойте нощни полюции нямат мищо общо с казаното от Мъск. Никога и никъде не е казвал, че преди 7-8 години ще е на Марс или че преди 2 щял да бъде на Луната. Толкова си тъп, че сам не се усещаш каква тъпотия си написал. И е казал, че е уверен, ако няма забавяне на програмата по някакви причини.

И да тъп факан нещастник, колкото и да си сменяш никовете, архивите помнят!!! Цитяатчета и статии които и най дебилния посран факан козак може да намери в нета стига да може да пише факания козацки мангал! SpaceX Plans to Send People to the Moon in 2018—Get the Facts https://www.nationalgeographic.com/news/2017/02/spacex-moon-2018-elon-musk-dragon-space-science/ Elon Musk unveils first tourist for SpaceX 'Moon loop' - BBC Да! и още хиляда статии малоумнико тъп!

Ааа да има да вземате с твоя Мъскинин...2025 трябва да има хора на Марсоида....маймуняка Мъскинин така каза....само дето не посочи живи или мъртви ще са тия хора...чакаме бидоня с който правят тестове да полети до 2025г....ей го де останаха има няма 4г.

Дада признава само достоверна? Инфирмация от жалтура дир бг

Лайноядецо нещастен. Нещо не можеш да четеш ли? Къде в тези статии пище че щял да е на Марс преди 7-8 години или че ще е на Луната преди 2? Освен да ядеш лайна можеш нещо свястно и вярно да напишеш? Единственото което е вярно е че е казал: "Ако всичко върви по план, лунната мисия с обиколка на Луната може да започне в края на 2018 г. " Само че нещата не вървяха по план и касулата не беше готова 2018 г., както и имаше забавяне след като ракета гръмна с изрелския спътник при тестове. После се разбра с туристите за полет през 2023 г. Но никога не е казвал, че е щял да бъде на Луната 2018 г. Дал си:Elon Musk unveils first tourist for SpaceX 'Moon loop' - BBC А там тъпако пише, че "The mission is planned for 2023" Знам че си нагъл малоумен идиот и за тебе 2023 г е била преди 2 години и значи ходене на Луната.

ЛАЙНА ЯДЕШ САМО ТИ ФАКАН ПЕДАЛ АНАЛЕН! И ЛАЙНА ИЗЛИЗАТ САМО ОТ ФАКАНАТТА ТИ ПЕДАЛСКА УСТА ФАКАНО ГОВНЯНО ПУТЕ ЕБЛАНСКО!!! КАКВО ПИШЕ В СТАТИИТЕ ВЕ ФАКАНО ГВОНЬО ЕБАНО ОТ РЕАЗНИ ПАТКИ!! КАКВО ПИШЕ ПУТКА НАКЛЕЦАНА ТУРКСТАНСКА А?! КАКВО ПИШЕ ВЕ ФЕКАЛ ЛАЙНОЯДЕН С КОФА С ЛАЙНА ВМЕСТО МОЗЪК А ПУТИК!!! КАКВО Е КВИЧАЛ МЪСК ПРЕДИ ГОДИНИ А ПУТО НЕЩАСТНА!!! ЗАТВОРТИ СИ ШИБНАНИЯ КЕНЕФ КОЙТО ИМАШ ВМЕРСТО УСТА, И ПОВЕЧЕ НЕ СЕРИ СВОЙТЕ КРАВАРСКИ ШИТНИ НА ТОЗИ САЙТ ФАКАНО ГОВЕДО МАЛОУМНО!!!

чЕТИ ТЪУПО КОЗЯЦКО ГОВНО! и не сери повече лайновоз! SpaceX announces new plan to send tourist around Moon his is not the first time the California-based company, headed by Internet entrepreneur and Tesla electric car CEO Elon Musk, has touted plans to send tourists around the Moon. In February, 2017, SpaceX announced it would send the world's first two space tourists around the Moon in late 2018. That plan called for them to ride on a Dragon crew vehicle, similar to the cargo ships that SpaceX routinely sends loaded with supplies to the International Space Station. They would have blasted off aboard a Falcon Heavy rocket.

Промит мозък е Дада, не случайно му го припомням А мъск е менте

Като се напуши и става по уверен Мъск Важното е балъците да снасят кинти ... и да има световнонеизвестни почитатели

Мъск май е решил да се почерпи с един джойнт в коледната нощ А аз ще си го преместя в другия крачол

Не само, че не минава и минута от животеца ти без Мъск да ти бръмчи в главата ами и тикове ти докарва през цялото време ей. Пак си се олигавил от врякане та и навярно не си се само олигавил, не съм чел постовете надолу, какво да ти чета врякота, ясно е, че си както винаги олигаен и отгоре. Лелите гледачки дето ще те чистят да му мислят.

Смешника Мъск една читава кола не направи на Земята, а иска и до Марс да лети, та даже и селища да строи. Луд за връзване е тоя.

колата е читава , компанията не е

Те да отидат на Марс и да направят колония която да стане самодостатъчна после някой от Земята ще им налага правила, да бе. Ако действително се стигне до колонизация това там ще е нова държава, кой каквото ще да приказва.

Засега си пий хапчетата, защото това е фантастика и булшит талк

Брей, и плюсове си нащракал геният бе, ти да видиш колко много знае. Я да мирясваш и да не вряскаш толкова, гълтай канчето с лекарствата дето са ти дали вместо да се напъваш да ми ги пробуташ на мене и кротвай.

United States of Mars или New United States of America? Гласувайте по-долу.

Тоя що не си построи една психиатрия и да е първият и пациент ?

И в нея няма да могат да те излекуват, тукашните отдавна вдигнаха ръце от случая ти и с тая ще е така.

Земята къде е? Не е ли и тя в "космическото пространство" , също както и Марс? Кой разреши тука на Земята да има държави, а?

Прочее - пропуснах защо някой ще иска да живее на Марс. Какви толкова ценни ресурси има там? Щото вода за пиене и въздух за дишане няма според изследванията до момента.

Пак се е напушил и наште мъсковидници зарупаха кукуруза

Има ли минута в денонощието Мъск да не ти е в главата бе, толкова ли е безпомощна медицината.

Всичката Мара втасала, само едни правни предизвикателства невчесала... Що не публикувате мнението на НАСА по въпроса? То е че Марс е брутално негостоприемен заради гама лъчите които атмосферата там пропуска. И че животът на заселниците ще е твърде кратък и не особенно весел. Мисля, че от НАСА разбират мааалко повече от тия неща.

Гама лъчите са в пъти повече на МКС. НАСА разбират, но ти не разбираш.

Пишеш глупости както винаги.

Някакъв тъпак седнал да ми приказва, че съм говорил глупости. Кажи бе тъпак, защо на Марс да има повече гама лъчи отколкото на МКС?

Мухахаха....абе уйо МКС е на 400км над Земята...т.е. тя е под прикритието на Земното магнитно поле....koeto предпазва от повечето радиация....и няма как радиацията на МКС да е повече отколкото на Марс....Mарс е по-близо до Слънцето, почти няма магнитно поле и атмосфера....

Абе тъпак, знаеш ли какво е гама лъчение? Какво като е под прикритието на Земното магнитно поле. Толкова си тъп, че дори не знаеш какво четеш. Радиацията от която прикрива земното магнитно поле, е най-лесно защититмата -заредени частици, който обикновено се елиминират с обикновено фолио.

Те щото нямат гама та и не само спектрометри и на Марс и на орбита та не знаят какъв е фонът, даааа. Отде ви изравят бе.

???

Обещано от южноафриканец на американска издръжка - сети се сам .

Хероин...

I Putin da bude car na Mar(k)s.

В гъза му на Мъск!

искаш да си вкараш езика там, нали?

Не могат да се доредят от теб .

Това, което е пропуснато в новината, е че в новата държава парите ще са долари, но валутата ще е криптовалута, а не хартийки и монети. Ще бъдат пуснати 100 000 марсиански долара в началото, а как ще се развива курсът спрямо земните валути, престои да видим - вероятно както с биткоините ще ходят нагоре - надолу.

И когато потрябва ... просто ще добавим виртуални нулички ,, колкото ни трябват " .

Може ли аз да си направя такава на Юпитер? Тя е по-голяма от Марс.

Що бе - слънцето е по- близо , място бол , само с индианците там ... не знам .

да реши първо проблема с: - липсата на въздух, вода, храна и атмосферна налягане - огромната радиация по време на полета и на самата планета - източници на енергия , строителни материали и медицинско оборудване и безброй по-дребни проблеми с възможност да те убият на Марс...

Абе ти ся... проекта е на "зелено"

Това са нещата които трябва да решават osnowno ot марсианците. Като за начало ще са в затворени помещения с достаъчно въздух и системи за кръговрат на въздуха. Енергията е проблем решен от НАСА. Радиацията е не по-огромна отколкото в МКС. Строителните материали и машини се разработват от The Boring Company, съхраняването на енергия и транспорта от Tesla. А другото са въпроси на любопитковци и отговор на Мъск, но не точен, а с условности и предполагане.

Млъкни ве мухльо...

Лудница. Сигурно така ще се казва тази 'държава' ...

На теория може да си направи държава. Отива там и прави държава..другите кво ще направят? Ще изпратят космически кораби да го бият ли :-) Нека..ама не могът. Ако си изиграе картите правилно, само с негови кораби ще може да се стига да там. Лошото е че отначало ще разчита на Земята за хора и провизии и само така могът да го цакат. Но ако съумее някак си след 20г да превърне колонията там сама да прави това което и трябва (което ме съмнява), тогава НИКОЙ не може да дойде и да му наложи порядки.

До тогава и други ще могат да правят кораби. Финансово, обаче, едва ли би си заслужавало - държави за бой на земята колкото ти душа иска.

те и сега корабите не са изцяло негови, но и на сащ, така че това може да е в най-добрият случай още един щат на сащ, те вече имат опит в създаването на държава на друг континент - Либерия

Той няма да прави държава, а само расъждава, как да се управляват марсианците и как да взимат решенията

Думата е 'раЗсъждава' все пак

Как се става поданик на тази държава? Ще има ли имоти на зелено ?

какво зелено бе? Зелено на Марс няма да има поне век. Само на червено...

И що ще ручате там?

Кремвирши доставени с ваксиновозка!

Храна от 3D принтер като на земята след няколко години, но по-качествена.

Мъск защо не казва на каква дрога е?

Щото и да ти каже, няма да ти помогне. Дрогата която ползва е комбинация от талант, ум, железни нерви, бачкане което би убило повечето хора и известна доза късмет.

...и джоинт разбира се. Явно подобрява креативността му. ;)

И да заведе с еднопочен билет там всички илюминати и юдейскя елит.Сатанистите на Марс! 13 еврейски сатанински родови линии в пьрва класа с еднопосочен билет за Марс.Най-после ще си отдьхнат човеците.

Ако в държавата на Мъск на Марс няма коронавирус и направи така, че да дишаме там без маски, то записвам се пръв да емигрирам!

Като изведе сатанинския елит,нито войни,нито вируси ще има земята Ще си отдьхнем.Остави боклуците-сатанисти и слугите им да се изметат.

А дали боклуците и вирусите няма да останат на земята при руините ?

е то основаването на нови държави винаги е свързано с това кой има по-голямо пушкало.

Чакам с нетърпения кога американските другари - Мъск или някой друг ще полетят към Луната или Марс ... Обещавам, че ще ги посрещем дружески! Все пак всички сме хора, макар някои да са бледолики и миришат на трева!

А мъски слага тигана на печката. Първо да си оправи двигателите на бидона, че отказаха на втората минута, а полета до Марс ще е месеци и години

Анжел сити или Мъск Ланд?

Тянкин - в превод на варварски небесна столица

Коги тоя лайногъз се пресели за постоянно там - тогава да ми разпраа за нова държава.

Мъск е идиот!

Правото е на страната на силния. Всичко друго са приказки за масите. Само че хич не съм убеден че докато това стане технологично възможно щатите ще са силния, историята е виждала много по велики империи да пропадат.

САЩ не е империя. Съюз от държави не може да бъде империя.

Според адвокати обаче SpaceX не е в състояние да изгради нова държава на Марс. В международни споразумения, подписани от осем държави през септември 2020 г., се казва, че "космическото пространство не подлежи на национално присвояване чрез претенция за суверенитет, чрез използване или окупация или по какъвто и да е друг начин". Да го кажат на САЩ ... не само да се използва срещу мъсковци, руснаци, китайци и т.н.

Марсианците могат само да припикаят всички международни споразумения измислени на Земята! Марс не е Земята!

Единствените присвоили чужди територии през това хилядолетия са руслямците. Та за какво се пънеш да демонстрираш тъпотия с малоумни лозуги.

а първо да ти излети бидоня, пък тогава. и да не намериш китайска база на марс ако и когато стигнеш

абе нас питахте ли? на къв език ще хортувате

Настоявам марсианците да признаят, че до пристигането си на Марс са били земляни! Само тогава ще ги пуснем в ЕС, НАТО, ООН и кварталната кръчма!

националните правителства не могат, а ООН? Що ми се чиин, че всичко ще бъде под флага на ООН, която бидейки иначе куха организация, просто ще дава мандат за отделни парцели на тази държава, която може да ги докопа и задържи ...

Марсианецо, оди копай и сади картофи там у вас на Марс! Не се занимавай с нас, щото ще се ядосаме, ще пратиме един колаб с колорадски бъмбари при ваз и край с вашата "цвиливилизация"!

Ами ако ние ви пратим първи един астероид? Стоите си земни червеи и бръмбари дола в калта на земята! Небесата не са за вас!

Ключовата дума е "нито едно ЗЕМНО правителство". А дали някой, изключая горните, ще го пусне да си вее байрака и то със собствена държава там? Макар, че много истини има тепърва да изплуват...

8 държави подписали....и ще има проблеми с документите. Да се смее ли човек, да плаче ли. Не съм фен на Мъск, но не може да се отрече, че е визионер и дава всичко за мечтите си. Ако бъдем реалисти това може да се случи най рано след 50 - 60 години. Все още човешката технология и мисъл е твърде недостатъчна за подобен план. Хубавото е, че има хора които развиват космически програми и мислят за бъдеще.

То и електромобилите бяха фантазия и слънчевите и вятърните централи също, ама .....!

Ама си плащаш зелена и незнам още ква си надбавка за тях, защото производството им е икономически неизгодно иначе. или се каниш и да плащаш червена надбавка за кефа на бай Мъск?

Ми плащам, а на теби тока и парното да не са ти безплатни? Безплатни са само за Президинта, а ти ще плащаш като поп!

Марсианино, безплатно е само сиренцето в капана за мишки! Мухахахахахаха

не си по темата еко-фашага

Ето това е предимството да живееш в държава със собствена печатница за пари. Субсидират яко Най-големият мечтател.

То и България има собствена печатница на пари, ама само една печатница не стига!

Къде е тая печатница?!? Ще ти позволят печатница ама друг път.

Гладна южноеврейска маймуна банани сънува.

Ами яж, като си гладен! Кой ти пречи?

Законът е нещо относително, но "правото" на по-силния си е природен закон и никой не може да го отмени - факт.