Коментари - Мъск сменя концепцията за подземните тунели | IT.dir.bg
назад

Мъск сменя концепцията за подземните тунели

Американският предприемач Илон Мъск променя концепцията за подземни транспортни тунели, на които е посветена една от неговите компании – The Boring Company.

Обратно в новината

Коментари - Мъск сменя концепцията за подземните тунели | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЪРНА СЕ НА КОНЦЕПЦИЯТА НА МЕТРОТО...

Мъск ще фалира съвсем ако почне да строи метрото си. До днес в САЩ няма истинско метро а наземна железница с пътнически вагони...споделящи един и същ релсов път с товарните влакове. 99% прелезите са върху пътищата с падащи бариери. В САЩ е невъзможно метро поради финансова невъзможност да се изплати. През градовете преминават ж.п. линии с прелези на всяка улица, електричеството е с дървени надземни стълбове, кабелната и интернета е с коаксиални кабели висящи като черва през дворовете. Подземните комуникации са невъзможно скъп лукс....камо ли подземен транспорт.

Тоз откри топлата вода. Гениалното сигурно ще е че се дваижат на ток и под земянта :D

Проблем било само прокопаването на тунелите !? Геният си е гении. Време е да прати нещо нацелено към Марс, че нещата боксуват.Може би Първата Боклукчийска Кола в космоса.

След месец ще стигне до идеята за влакове под земята.

Прави опити да събере парите на всички, които му се хванат на "гениалните" идеи. Идва ред на подземните летища и морски пристанища.

Няма грижи, скоро концепцията ще стигне до обществени влакове........

Ставаме свидетели на падението на един сравнително блестящ ум...но нормално след ксто се намести онзи британски бездраник, се очакваше подобен развой!

дай малко по-конкретно че неук като мен не схваща кво имаш предвид в поста си кой е тоя блестящия? кой е британеца ...

Мъск е мозъка а Брансън е бездрания

Че и снизходителни били в сектата Свидетели (на руското 'величие') - 'сравнително блестящ ум' С твоя ум ли е сравнението?