Илон Мъск: До 6 месеца ще започнат тестовете на мозъчен чип върху хора

Компанията многократно пропуска вътрешно определените крайни срокове

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск: До 6 месеца ще започнат тестовете на мозъчен чип върху хора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои с чипове, други като хехе с налъм ВГЗ

Тоя клоун няма ли кой да му дръпне шалтера. Изказва се по всички въпроси като недоебана стара мома

Илан означава дърво на еврейски а musk означава мускус мирис на животно .

ТЕ ЧИПОВЕТЕ СА КОНСПИРАЦИЯ БЕЕЕЕ! НЯМА ТАКОВА НЕЩО! ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ТОЯ ДА Е АНТИХРИСТА?!

То така се почва. Първо главичката , после целия. И после защо не може и душата в рая и онова до края. Ами не може.

Илоне, първия чип си го набутай в твоята кратуна!

Мъск е изостанал. Той не знае, че във ваксините за ковид има чипове на Бил Гейтс. Само в руската ваксина Спутник, няма, защото тя е направена от полезни, сибирски билки. Даже, Спутник подмладява и разхубавява. Вижте Путкин и Лавров, и Митрофанова, как добре изглеждат и колко са умни. Искам Спуткин, а не Модерна с чипове. Руското е най- чисто, най-честно и с най- широката душа. Когато руснак каже на българин да се нагъзи, за да го опъне, нашенеца веднага се нагъзва, за да има мир и братство

Пак шизофреник останал без хапове се празни по форумите

Нали ще идваш насам, така ще те чипираме, че няма да искаш да си тръгнеш.

ЩЕ МУ ГО ТУРИМЕ У КРАТУНАТА, ДА НЕ Е ПРАЗНА.

ДО всички тъпанари който все още не знаят за какво ства на въпрос .Този чип не е за нормалните хора ,а за такива с проблеми.Той ще им даде шанс за нормален живот.И да може би един ден всички ще си слагаме чипове като в сайберпънк 2077 но това е прогреса ,ако не беше той все още хората щяха да мрът от елементарни болести,който модерната медицина лекува без проблем вече.Така че спрете да пишете глупости,ами се пробвайте да се поставите на мястото на инваид който е прикрепен 20 години към количка и бил дал всичко за да стане и се разходи за 5 мин. като нормален човек.

Ще ти сложа аз адна мотика в главата. А на майка ти едно друго нещо фостата.

глупендере технократски , математически е изчислено, че технологиите и ресурсите на земята позволяват на човек да може да живее пълноценно СЛЕД ИЗОБРЕТЯВАНЕТО НА ПАРНИЯ ДВИГАТЕЛ (сам си търси кога е това) . слд това всичко са някакви ч@кии и преливане на пусто в празно . в момента технологиите са 100 пъти по развити , НО НЕ ЖИВЕЕШ 100 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ ПРА-БАБА ТИ

Напротив тъпако. Живеем много по-добре от бабите си. Сега имаме хладилници, климатици, прахосмукачки, перални машини, микровълнови, телефони за де се свързват бабите с внуците, коли за да ходят внуците при бабите, телевизори да гледаш световни първенства, компютри където вие тъпаците за си изливате малоумието, асансьори за да не се качваш пеша бабо, лампи за да ни светят по тъмно, очни операции за да виждат бабите, сърдечни операции за да живеят бабите до правнуци и т.н. Верно всичко това е измислено в Америка, а не в любимата ти Руслямска държава, но това е положението и човечеството върви напред докато получовеците орки могат само да водят войни и да избиват по-умните от тях.

ТЕ И ВЪВ "ВАКСИНИТЕ" ВИ ГИ НАБУТАХА, АМА НЕОФИЦИАЛНО!

Няма лошо планетата да се поизчисти от боклука. Чипа в кратунката е едно от решенията. Има и още. Ще гледаме сеири.

Чепираните с предимство ли ще бъдат в програмата за ре/колонизиране Марс?

Мъск е изостанал. Той не знае, че във ваксините за ковид има чипове на Бил Гейтс. Само в руската ваксина Спутник, няма, защото тя е направена от полезни, сибирски билки. Даже, Спутник подмладява и разхубавява. Вижте Путкин и Лавров, и Митрофанова, как добре изглеждат и колко са умни. Искам Спуткин, а не Модерна с чипове. Руското е най- чисто, най-честно и с най- широката душа. Когато руснак каже на българин да се нагъзи, за да го опъне, нашенеца веднага се нагъзва, за да има мир и братство.

ПОР - добре си се кръстил

DMS: Schumacher

Кироу Петкоф - чипиран ли е ?!?!?

Да но тази работа не става само с ядене, а иска и акъл. В чипа данните вървят в шестнайсетичен код, а Господ не е направил мозъка да работи в шестнайсетичен код. Това е все едно да ти набият един четвъртит чип в гъза и да те чакат да родиш. В Анадола още правят опити но резултат още няма.

Ох, първо се чипирай ти, Елоне, пък дано те застигне съдбата на бедните примати, които бяха използвани за тези безсмислени и жестоки експерименти.

за човечеството.

Ти полезен ли си ?

От чипа по-умен няма да стане!

Аз съм първа за чеп от Мъск!

Ааа не само. Знам те и пари ще искаш.

след 30 години ще обявя, че ме е насилил

Но първо Мъск да се чипира.

Мъск разрешение ли ти е искал.

Боклуците от израждане, ще се наредят ли тайниочко за чип. После могат да продължат да дращят против.

На Мъск ще му вградят един български чип на Белоградчишките скали, демек ще го изпраскат с една мотика у суратя.

Много русофилистици по форумите, ама преди време имаше едно представителство на Лада в Овча Купел. И затвори. Нямаше продажби...Защо????????????

Остави Ладите, но и не ходят да гласуват.

Преди милиони години от високо развита цивилизация.Само ,че чипа е бил биологичен,а не силициев.Ще ни трябват доста години,докато създадем производство на биологични органи и "чипове."

От някъде трябва да се започне.

Брей, интересна работа! Много се пеняват по форумите за лудите западняци, джендъри, сороси... но все към Европа и САЩ пътуват хората, що никой не иска в Москва, Казан, Ростов, Сочи...

Слагат ти минуси, ама не искат Москвич, а искат Ауди

Кутайска сапунерка с подменени емблеми. Рашистките неспособни профани, наистина може да мечтаят.

Като се има в предвид катастрофите с Ауди,БМВ и Мерцедес ,е ясно кой кара такива коли.

Русия не приема емигранти, а САЩ ги приема за слуги да вършат тази работа, която ромите вършат у нас

Не, бе глупако! И на екскурзия и почива никой не ходи...

В Москва има 5 милиона имигранти от централна Азия бе тъпак.

"... но все към Европа и САЩ пътуват хората" Ходят за да видят предварително как е, що е, че да не стъпят повече там.

Не разбирам, защо путинофилите сте толкова възмутени и ядосани. Тези чипове са за хора, което автоматично изключва вас и господарите ви, руснаците. Не са заплаха за вас, тъй че спокойно.

Американеца и той е хора, а? Доста интересно мнение

Няма лошо планетата да се поизчисти от боклука. Тези чипчета са един от методите. Ако не ви харесват, има и други.

Това се прави с цел управление и контрол на човечеството или много богати хора, а останалите стават роби. Това за деменция и алцхаймер си е бла бла и за тоя по форумите писаха колко хубав щял да стане света, ако той станел американски президент

Ако това го планираше някой руски олигарх, целия свят щеше да надигне силно възмутен. Обаче нали е от държавата с 800 бази по света, смее ли някой да гъкне

После при упгрейд ще трябват нови портове и ще разпробиват наново в мозъка ти с бормащина. ;)

Да сложат най- напред на Мъск и на Байдън.Така ще се види как действа чипът на уж гений и на дементни.

Защо не обясни Мъск ,как ще се чувства човек с такъв чип в морето от електромагнитни вълни ,което ни залива,дали няма да му се изпържи мозъка.

Телефона ти как се чувства.

По въпроса ти е ясно,че нямаш мозък ,щом сравняваш телефона си с него.

"15 от 23-те маймуни, на които Мъск вгради мозъчни чипове, са починали "в изключителни мъки" Защо идиотите са решили, че с хората ще е различно и с кого ще правят опити? Крайно време е Йелоустоун да изригне! Крайно!

Има надежда за русофилите, ще се сдобият и те с интелект, ако че ще е изкуствен.

При теб чип няма да помогне. Може да се пробваш за някой долар.

Сега е момента мераклиите да предплатят/гледам има такива дебили/,па след 20тина години Мъски ще им построи завод и после почва да им прави чиповете.Мъски приема и додже,за най напредничавите

А ще се управляват ли от телефона с блутут?

Ако догодина хората от северозапада и в района на Белоградчик, започнат да се държат странно, значи е от това.

Това е бъдещето. Защото се вижда ясно, че общуването с компютрите е ограничено от човешките сетива и отдавна нещата боксуват - правят се все по-бързи процесори и все по скапан и бавен софтуер. По същество последните 15- 20г това се наблюдава. А директна връзка мозък-компютър дава огромни перспективи. ----------- Дава само за тези които искат де, a на останалите чиповете ше ги набутват с ваксините против поредния грип :)

Връзка между мозък и компютър бълнуваш, като то мозъци вече няма. Вчера сравнявам едни документи отпреди 4 години и едни писани миналата седмица. От една и съща организация. Евроатлантическа. Толково копи-пейст се е натрупал в новите версии, че е пълно с логически грешки и за нищо не стават. Истината е, че човечеството става все по-нефелно от лошо образование и лесен живот, че наистина е на път да се самозатрие ....

"А директна връзка мозък-компютър дава огромни перспективи." Като няма кой да гледа домашни животни, да сади зеленчуци и плодове, да ти имам "огромните перспективи".

За България да доставят чипове за изтриване на русофилията.

Ако може първо прокремълските мърши да поставят чип, че в България смърди на русофилистизъм.

Ще ви превърнат в безмозъчни дистанционно управляеми роби. Това е целта на богаташката класа. Страх ги е от бунтове и пазят заграбеното.

Споко, ти и сега си безмозъчен. По-зле не може да стане при теб

Няма страшно, идиоти! Не се възмущавайте! Вашите мозъци не подлежат на чипиране! Те са собственост на Путин. Само в Массква могат на ви помогнат...

И за теб няма страшно. Очевидно ти липсва мозък, та няма да има къде да си завреш чипа. Като се замисля може и да намериш къде да си го завреш.

То ясно как си хванал маймунска треска.. ама поне си пий хапчетата..

А ти и да искаш ,не могат да ти сложат чип, защото нямаш мозък.Засега във вакуум не слагат.

Илоне, не посягай на хората !

Браво, най добрия!

Катя

Чипове в мозъка... От това по-голяма диктатура - здраве му кажи.

Преди имах само съмнения, но вече се убедих, че този е тотална откачалка. Трябва да бъде озаптен навреме. Въпреки милиардите, които натрупа с мошеничства. След това ще бъде късно.

Този идиот е само маша в ръцете на други, още по-зловещи престъпници.

И кво толкова - сега сте идиоти без чип, после ще станета просто идиоти с чип. Все същото е.

Новя д-р Менгеле. Тестове върху беззащитни хора. Браво. 21 век.

Илон Мъск: До 6 месеца ще започнат тестовете на мозъчен чип върху хора. Учени: Проектът за мозъчни импланти на Мъск е ужасяващ. 15 от 23-те маймуни, на които Мъск вгради мозъчни чипове, са починали "в изключителни мъки". Почти всяко животно, на което са били поставени импланти в главата, е страдало от много изтощителни последици за здравето. Абе, питам се толкова ли няма начин човечеството да бъде освободено от този изрод и подобните му?!...

Катя

Мълвата гласи, че ще посреща Нова година във Велинград. На крака ще ни дайде човекът. Действай.